Stadia Premiere Edition

Stadia Controller and Chromecast Ultra

Vad ingår i Premiere Edition?

• Stadia Pro i tre månader
  • Stadia handkontroll i vitt
  • En nätadapter för Stadia handkontroll
  • En Google Chromecast Ultra
  • En nätadapter med Ethernet-port för Google Chromecast Ultra

Vad är Stadia Pro?

Med Stadia Pro kan du spela i upp till 4K vid 60 FPS med 5.1-surroundljud. Du får dessutom rabatter på köp av spel. Du får även tillgång till ett ständigt växande spelbibliotek. Stadia Pro ger den bästa Stadia-upplevelsen.

Tillgänglighet och prestanda hos spelfunktioner och tjänster (inklusive 4K vid 60 FPS, HDR och 5.1-surroundljud) beror på nätverket, enheten och spelet, och det kan hända att de inte är tillgängliga för alla spel. 4K-kompatibel HDTV och en snabb bredbandsanslutning krävs för att spela i 4K. Stadia handkontroll och Google Chromecast Ultra krävs för att spela på tv-apparater. 4K vid 60 FPS, HDR och 5.1-surroundljud är endast tillgängligt för prenumeranter på Stadia Pro. Utan prenumeration kan du få upp till 1080p och 60 FPS. Koden som ger dig tillgång till Stadia skickas i samband med leveransen av Premiere Edition.