Veiledning om sikkerhet og forskrifter for Stadia-kontrolleren

Her finner du produktinformasjon

Sikkerhetsadvarsler

Informasjon om forskrifter

USA

Canada

EU

Australia

Japan

Begrenset garanti

Her finner du produktinformasjon

Denne veiledningen inneholder de samme grunnleggende retningslinjene om sikkerhet som det trykte sikkerhets- og garantiheftet som følger med Stadia-kontrolleren. Her finner du også informasjon om sikkerhet, forskrifter og garanti for Stadia-kontrolleren.

Sikkerhetsadvarsler

AdvarselADVARSEL: HELSE- OG SIKKERHETSINFORMASJON – MÅ LESES FØR BRUK FOR Å REDUSERE RISIKOEN FOR PERSONSKADER, UBEHAG, MATERIELLE SKADER – INKLUDERT SKADE PÅ TELEFONEN – OG ANDRE POTENSIELLE SKADER

For å unngå å skade enheten, tilbehøret og eventuelle tilkoblede enheter, samt for å redusere risikoen for personskade, ubehag, materielle skader og andre mulige farer, må du overholde forholdsreglene nedenfor før du bruker Stadia-kontrolleren.

Håndtering

Vær forsiktig med Stadia-kontrolleren. Du må ikke slippe eller kaste den eller dunke den mot noe. Du kan skade Stadia-kontrolleren eller
batteriet i den hvis du tar den fra hverandre eller slipper, bøyer, tenner på, knuser eller stikker hull på den. Bruk av en skadet
Stadia-kontroller kan føre til at batteriet overopphetes eller at personer kommer til skade. Du må ikke eksponere Stadia-kontrolleren for væsker, siden dette kan føre til kortslutning og overoppheting. Hvis Stadia-kontrolleren blir våt, må du ikke prøve å tørke den med en ekstern varmekilde.

Stadia-kontrolleren bør brukes og lades i omgivelsestemperaturer på 0–35 °C og oppbevares i omgivelsestemperaturer på mellom -20 og +60 °C. Du må ikke plassere Stadia-kontrolleren på steder hvor temperaturen kan overskride 60 °C (for eksempel i en bil eller ved en ventilasjonsåpning), siden dette kan skade Stadia-kontrolleren eller føre til brann eller at batteriet overopphetes. Hold Stadia-kontrolleren unna varmekilder og direkte sollys. Hvis enheten blir for varm, må du koble den fra strømkilden (hvis den er koblet til), flytte den til et kjøligere sted og ikke bruke den før den har kjølt seg ned. Stadia-kontrolleren er laget for bruk i opptil 2000 meters høyde.

Reparasjon og service

Du må ikke prøve å reparere Stadia-kontrolleren på egen hånd. Hvis du demonterer enheten, kan du skade deg selv.

Uautoriserte reparasjoner eller modifikasjoner kan føre til permanent skade på enheten og påvirke garantidekningen og forskriftsmessige godkjenninger.

Kontakt kundeservice og unngå å bruke Stadia-kontrolleren hvis den ikke fungerer som den skal, eller hvis den er skadet. Hjelp og brukerstøtte på nettet finner du på g.co/stadia/help. Hvis du vil kontakte en ekspert, kan du gå til g.co/stadia/contact.

Lading

Sørg for at Stadia-kontrolleren og strømadapteren har god ventilasjon ved bruk og lading. Bruk av en skadet kabel eller strømadapter eller lading i fuktige omgivelser kan føre til brann, elektrisk støt, personskader eller skader på Stadia-kontrolleren eller andre eiendeler.  Når du skal lade Stadia-kontrolleren, må du koble strømadapteren til et strømuttak som befinner seg i nærheten av Stadia-kontrolleren og er lett å komme til. Du må ikke eksponere enheten for direkte sollys når den lades. Dette produktet er beregnet for bruk med en sertifisert strømkilde av typen LPS (Limited Power Source) som overholder IEC 60950-1 og/eller er klassifisert som PS1 (Power Source Class 1) i henhold til IEC 62368-1 og har følgende nominelle ytelse: 5 V DC, maksimalt 1,5 A.

Du må bare lade Stadia-kontrolleren med strømadapteren og kabelen som følger med, eller kompatibelt ladetilbehør. Hvis du ikke bruker kompatibelt tilbehør, kan det oppstå brann, elektrisk støt, personskade eller skade på enheten og tilbehøret.

Når du kobler strømadapteren fra en stikkontakt, må du dra i adapteren – ikke i kabelen. Du må ikke vri eller klemme på USB-kabelen eller bruke makt for å tvinge pluggen inn i porten.

Langvarig varmeeksponering

Stadia-kontrolleren og laderen genererer varme ved normal bruk og overholder aktuelle standarder og grenser for overflatetemperatur. Hvis enheten blir unormalt varm eller ukomfortabel å ta på, må du slutte å bruke den, koble den fra strømkilden og la den kjøle seg ned.  Hvis du eksponerer huden for varme overflater over lengre tid, kan det oppstå ubehag eller brannskader. Vær oppmerksom på dette hvis du har en fysisk tilstand som påvirker evnen din til å oppdage varme mot huden.

Ikke sov med enheten eller strømadapteren under deg, og ikke dekk dem til med tepper eller puter.

Enheten kan generere mer varme når du lader den eller bruker visse funksjoner – for eksempel hvis du kobler til eksterne enheter som kablede hodetelefoner.  Vær ekstra forsiktig når du bruker enheten i slike moduser.

Hørselstap

Langvarig eksponering for høye lyder (inkludert musikk) kan føre til hørselstap. For å forhindre mulige hørselsskader bør du unngå høyt volum over lengre perioder. Vedvarende eksponering for høyt volum og bakgrunnsstøy kan føre til at høye lyder virker lavere enn de faktisk er. Sjekk volumet før du bruker hodetelefoner eller øretelefoner.

Hørselsbeskyttelse

Batteri

Stadia-kontrolleren inneholder et oppladbart litium-ion-batteri. Dette er en sensitiv komponent som kan føre til personskade hvis den skades. Ikke prøv å ta ut batteriet. Hvis du har behov for å bytte batteriet, må du kontakte Google eller en Google-autorisert tjenesteleverandør. Enheten kan bli skadet hvis batteriet byttes av personer som ikke er kvalifisert til det. Uriktig bytte eller bruk av batterier som ikke er kvalifisert, kan føre til brann, eksplosjon, lekkasje eller andre farer. Du må ikke modifisere, reparere eller overhale batteriet, stikke hull på det eller prøve å sette noe inn i det, nedsenke det i eller eksponere det for vann eller andre væsker eller eksponere det for brann, høye temperaturer og/eller andre farer. Du må ikke kortslutte batteriet eller la gjenstander av metall eller som på andre måter leder strøm, komme i kontakt med batteripolene. Du må ikke la Stadia-kontrolleren eller batteriet falle. Hvis Stadia-kontrolleren eller batteriet faller – og spesielt hvis de treffer en hard overflate – og du mistenker eller observerer skade, må du kontakte Google eller en Google-autorisert tjenesteleverandør for å få kontrolleren eller batteriet inspisert. Hvis batteriet lekker, må du ikke la væsken fra batteriet komme i kontakt med øyne, hud eller klær. Hvis væsken allerede har kommet i kontakt med øynene, må du ikke gni øynene. Skyll øynene med rent vann med en gang, og kontakt lege.

Stadia-kontrolleren, batteriet og tilbehøret må kastes i samsvar med lokale regler. Du må ikke kaste dem i vanlig husholdningsavfall. Feil kassering kan føre til brann, eksplosjon og/eller andre farer. Du må ikke åpne, knuse eller brenne batteriet og heller ikke varme det opp til over 60 ̊C. Du finner mer informasjon om resirkulering av Stadia-kontrolleren på g.co/HWRecyclingProgram

Miljørestriksjoner

For å forhindre skade på delene og de interne kretsene i Stadia-kontrolleren må du ikke bruke eller oppbevare enheten eller tilbehøret på steder med mye støv, røyk, fukt eller skitt – eller i nærheten av magnetfelt.  Hold enheten unna varmekilder og direkte sollys. Du må ikke la Stadia-kontrolleren ligge i bilen eller plassere den på steder hvor temperaturen kan overskride 60 °C, for eksempel på dashbordet i bilen, i vinduskarmer, ved varmluftsventiler eller bak glass som er eksponert for direkte sollys eller sterkt UV-lys i lengre perioder av gangen.  Dette kan skade Stadia-kontrolleren eller føre til at batteriet overopphetes. Det kan også utgjøre en risiko for brann eller eksplosjon.

Eksplosive atmosfærer

Du må ikke bruke, oppbevare eller transportere Stadia-kontrolleren på steder hvor lett antennelige eller eksplosive stoffer oppbevares (for eksempel bensinstasjoner, drivstoffdepoter eller kjemiske anlegg). Du må ikke bruke Stadia-kontrolleren på steder hvor det foregår sprengningsarbeid eller er fare for eksplosjoner, for eksempel i områder hvor luften inneholder store mengder brennbare kjemikalier, damper eller partikler (for eksempel korn, støv eller metallpulver). Gnister i slike områder kan føre til eksplosjon eller brann, som kan resultere i personskade eller død. Følg alle varsler og skilt der slike farer kan være til stede.

RF-forstyrrelser

Du må overholde alle regler som forbyr bruk av trådløs teknologi (f.eks. Bluetooth eller Wi-Fi).  Stadia-kontrolleren er laget for å være i samsvar med gjeldende forskrifter om RF-stråling, men bruk av trådløse enheter kan ha negativ innvirkning på annet elektronisk utstyr.  Hvis du for eksempel skal fly, må du bare bruke Stadia-kontrolleren i henhold til instruksjonene fra flyselskapet mens du er i luften og like før du går ombord. Bruk av trådløse enheter i fly kan forstyrre trådløse nettverk eller flyets instrumenter og kan være ulovlig.

Forstyrrelser av medisinske anordninger

Stadia-kontrolleren bruker radiokomponenter og andre komponenter som sender ut elektromagnetiske felt, og den inneholder også magneter. Hodetelefoner som brukes med enheten, kan også inneholde magneter. Disse elektromagnetiske feltene og magnetene kan forstyrre pacemakere og andre implanterte medisinske anordninger. Du må alltid holde enheten og laderen på trygg avstand fra pacemakere og andre implanterte medisinske anordninger. Hvis du har spørsmål om bruk av Stadia-kontrolleren med eller i nærheten av pacemakere eller andre implanterte medisinske anordninger, bør du kontakte legen din før du bruker produktet. Hvis du mistenker at Stadia-kontrolleren skaper forstyrrelser for pacemakeren eller en annen medisinsk anordning du har fått implantert, må du slå av Stadia-kontrolleren og forhøre deg med legen din for å få spesifikk informasjon om den medisinske anordningen du har.

Sykehus

På sykehus, legesentre og legekontorer må du slå av Stadia-kontrolleren når du blir bedt
om det. Når du blir bedt om dette, er det for å forhindre trådløs interferens med sensitivt, medisinsk utstyr.

Beskyttelse av barn

Denne enheten er ikke et leketøy. Stadia-kontrolleren kan inneholde (eller leveres med) små deler eller plastelementer som kan medføre fare for kvelning. Ladekabelen kan utgjøre en kvelningsfare for små barn. Hold alle ladekabler og ledninger utenfor barns rekkevidde (minst én meter unna), og ikke la dem leke med dem, slik at de ikke skader seg selv, andre eller Stadia-kontrolleren. Kontakt lege umiddelbart hvis små deler svelges.

Et trygt miljø

Du må alltid følge med på omgivelsene når du bruker Stadia-kontrolleren. Pass på at du ikke er i nærheten av personer, kjæledyr, gjenstander eller andre ting du kan komme borti, snuble over eller velte når du bruker Stadia-kontrolleren.

Slitasjeskader

Gjentatte bevegelser mens du bruker enheten kan føre til at du fra tid til annen merker ubehag i hendene, håndleddene, armene, skuldrene, nakken eller andre deler av kroppen.  Hvis du opplever ubehag, bør du legge fra deg enheten og ta en pause. Hvis du fortsatt føler ubehag etter å ha tatt en pause, bør du vurdere å kontakte lege.

Vibreringsfunksjonen

Enheten inneholder motorer som kan få den til å vibrere ved spilling eller annen bruk. Enheten vibrerer for eksempel kort når du slår den av og på, og visse spill kan også få den til å vibrere. Mye vibrering kan forverre skader i ben, ledd og muskler i hendene og armene.  Hvis du har slike skader, bør du slå av vibreringsfunksjonen mens du spiller, eller unngå spill som bruker denne funksjonen mye.

Anfall

En liten andel mennesker kan oppleve anfall eller besvime som følge av visuelle stimuli – for eksempel blinkende lys eller lysmønstre. Slike anfall er vanligst hos barn og unge og kan forekomme også hos personer som aldri har besvimt eller opplevd anfall før. Hvis du besvimer eller opplever anfall, må du umiddelbart avslutte bruken av Stadia eller Stadia-kontrolleren og kontakte lege. Hvis du lider av anfall, besvimelser eller epilepsi, må du forhøre deg med lege før du bruker Stadia eller Stadia-kontrolleren.

Riktig bruk og håndtering

Følg disse retningslinjene når du skal bruke, oppbevare, rengjøre eller kaste Stadia-kontrolleren:

Vedlikehold og rengjøring

Koble Stadia-kontrolleren og adapteren fra strømforsyningen før rengjøring, under tordenvær og når de ikke skal brukes i lengre perioder. Bruk en ren, myk og tørr klut til å rengjøre enheten og tilbehøret.

Du må ikke bruke kjemiske vaskemidler, pulver eller andre kjemiske midler (for eksempel alkohol eller benzen) til å rengjøre Stadia-kontrolleren eller tilbehøret. Du må ikke rengjøre enheten mens den lader.

Vannbestandighet

Stadia-kontrolleren, strømadapteren og annet tilbehør er ikke vannbestandige. Du må ikke la enheten komme i kontakt med væsker. Hvis enheten blir nedsenket i væske, må du ikke slå den på, siden dette kan føre til elektriske kortslutninger og overoppheting. Hvis enheten blir våt, må du ikke prøve å tørke den med en ekstern varmekilde.

Magnetfelt

Du må ikke plassere medier som inneholder magneter eller er følsomme for magnetisme, for eksempel kreditt- og bankkort, lyd- eller videobånd eller magnetiske lagringsenheter, i nærheten av Stadia-kontrolleren eller ladekabelen, siden dette kan føre til at du mister informasjon som er lagret på de aktuelle mediene. Medier som inneholder informasjon som er følsom overfor magneter, må holdes minst 5 cm unna Stadia-kontrolleren.

Kontakter og porter

Sørg for at USB-C-kontakten på Stadia-kontrolleren alltid er ren. Hvis denne kontakten er skitten, kan strømtilførselen bli forhindret, eller enheten kan bli overopphetet. Du kan rengjøre kontakten ved først å fjerne smuss med en ren, myk og tørr klut. Deretter kan du bruke trykkluft på boks til å rengjøre kontakten ytterligere.  Hold boksen rett opp og ned for å forhindre at luft i væskeform kommer inn i kontakten, og hold den i en vinkel i forhold til kontakten for å hindre at støv og partikler skyves enda lenger inn.

Du må ikke stikke noe inn i mikrofonåpningen bak på Stadia-kontrolleren. Det kan skade mikrofonen.

Informasjon om forskrifter

Du finner informasjon om forskrifter, sertifisering og samsvarserklæringer som gjelder spesifikt for Stadia-kontrolleren, på selve enheten.

Informasjon om forskrifter: USA

Overholdelse av FCC-regelverket

Merk: Dette utstyret er testet og overholder grensene for digitale enheter i klasse B, i henhold til del 15 av FCC-reglene. Disse grensene er utarbeidet for å gi rimelig beskyttelse mot skadelig signalstøy ved bruk i hjemmet. Utstyret genererer, bruker og kan utstråle RF-energi, og hvis det ikke monteres og benyttes i samsvar med instruksjonene, kan det forårsake skadelige forstyrrelser i radiokommunikasjon. Det finnes imidlertid ingen garantier for at det ikke oppstår forstyrrelser i bestemte installasjoner.  Hvis dette utstyret forårsaker forstyrrelser som påvirker radio- eller TV-mottak (dette kan sjekkes ved å slå utstyret av og på igjen), bør du prøve å korrigere forstyrrelsene på én eller flere av disse måtene:

• Snu eller flytt på mottakerantennen.
  • Øk avstanden mellom utstyret og mottakeren.
  • Koble utstyret til en stikkontakt i en annen krets enn den mottakeren er koblet til.
  • Få hjelp fra forhandleren eller en erfaren radio- eller TV-tekniker.

Endringer eller modifiseringer som ikke er uttrykkelig godkjent av Google, kan føre til at brukeren mister retten til å bruke utstyret.

Denne enheten oppfyller del 15 av FCC-reglene. Bruken er underlagt disse to vilkårene:

1. Disse enhetene skal ikke skape skadelige forstyrrelser.
  2. Disse enhetene må tåle eventuelle forstyrrelser som mottas, inkludert forstyrrelser som kan forårsake uønsket drift.

EMC-samsvarserklæring

Viktig: Det er dokumentert at denne enheten, ladedokken og strømadapteren overholder kravene til elektromagnetisk kompatibilitet under forhold som inkluderer bruk av kompatible eksterne enheter og skjermede kabler mellom systemkomponenter. Det er viktig at du bruker kompatible eksterne enheter og skjermede kabler mellom systemkomponenter, for å redusere muligheten for interferens med radioer, TV-er og andre elektroniske enheter.

RF-eksponering

Denne enheten er evaluert og oppfyller de aktuelle forskriftsmessige kravene for eksponering for radiobølger. I tillegg er den konstruert for ikke å overskride de aktuelle strålingsgrensene for eksponering for RF-energi. For å overholde de forskriftsmessige kravene for RF-eksponering kan ikke denne enheten plasseres eller brukes sammen med andre antenner eller sendere.

SAR-grensen (spesifikk absorpsjonsrate) er 4,0 W/kg i snitt for 10 gram vev ved bruk i hendene. Stadia-kontrolleren overholder RF-spesifikasjonene ved bruk som en håndholdt enhet.

Den maksimale SAR-verdien for Stadia-kontrolleren er
1,05 W/kg når den holdes i hendene

Resirkulering

Du finner informasjon om resirkulering i USA på g.co/HWRecyclingProgram.

Informasjon om forskrifter: Canada

Innovation, Science and Economic Development Canada, klasse B

Dette digitale apparatet i klasse B overholder den kanadiske ICES-003-standarden(CAN ICES-3(B)/NMB-3(B)).

Merk: I henhold til forskriftene fra Innovation, Science and Economic Development Canada kan endringer eller modifikasjoner som ikke er uttrykkelig godkjent av Google, føre til at du mister retten til å bruke utstyret.

Varsler fra Innovation, Science and Economic Development Canada (IC)

Stadia-kontrolleren overholder én eller flere lisensfritatte RSS-standarder fra Innovation, Science and Economic Development Canada (ISED eller IC). Bruken er underlagt disse to betingelsene: (1) Disse enhetene skal ikke forårsake forstyrrelser, og (2) disse enhetene må tåle å bli utsatt for eventuelle forstyrrelser, inkludert forstyrrelser som kan ha uønskede virkninger på enheten.

I henhold til forskriftene fra Innovation, Science and Economic Development Canada kan radiosenderne i denne enheten bare bruke en antenne med en type og maksimal forsterkning (eller lavere) som Industry Canada har godkjent for senderen. For å redusere potensielle radioforstyrrelser for andre brukere må det velges en antennetype og forsterkning som sikrer at EIRP-verdien (Equivalent Isotropically Radiated Power) ikke er høyere enn det som er nødvendig for at kommunikasjonen skal fungere.

Advarsel: Enheter som bruker frekvensbåndet 5150–5250 MHz, er bare beregnet for innendørs bruk. Dette er for å redusere potensielle skadelige forstyrrelser av mobile satellittsystemer på samme kanal.

RF-eksponering

Denne enheten er evaluert og oppfyller de aktuelle forskriftsmessige kravene for eksponering for radiobølger. I tillegg er den konstruert for ikke å overskride de aktuelle strålingsgrensene for eksponering for RF-energi. For å overholde de forskriftsmessige kravene for RF-eksponering kan ikke denne enheten plasseres eller brukes sammen med andre antenner eller sendere.

SAR-grensen (spesifikk absorpsjonsrate) er 4,0 W/kg i snitt for 10 gram vev ved bruk i hendene. Stadia-kontrolleren overholder RF-spesifikasjonene ved bruk som en håndholdt enhet.

Den maksimale SAR-verdien for Stadia-kontrolleren er
1,05 W/kg når den holdes i hendene

Denne enheten er sertifisert for bruk i Canada. Du finner statusen for oppføringen i Industry Canadas liste over radioutstyr (REL) på denne nettadressen: https://sms-sgs.ic.gc.ca/equipmentSearch/searchRadioEquipments?execution=e1s1&lang=en_CA

Du finner mer kanadisk informasjon om RF-stråling på denne nettadressen: http://www.ic.gc.ca/eic/site/smt-gst.nsf/eng/sf08792.html

Informations réglementaires:

Innovation, Sciences et Développement économique Canada, Classe B
Cet appareil numérique de classe B est conforme à la norme canadienne ICES-003.CAN ICES-3 (B) / NMB-3 (B).

Avis: Les réglementations d'Innovation, Sciences et Développement économique Canada prévoient que des modifications non expressément approuvées par Google pourraient annuler votre droit d'utiliser cet équipement.

Avis relatifs Innovation, Sciences et Développement économique Canada
Contrôleur Stadia respecter les normes RSS exemptes de licence d'Innovation, Sciences et Développement économique Canada (ISDE ou IC). Son utilisation est soumise aux deux conditions suivantes: (1) ces appareils ne doivent pas causer d’interférences, et (2) ces appareils doivent accepter toute interférence, y compris les interférences pouvant entraîner un fonctionnement non souhaité du dispositif.

En vertu des réglementations d'Innovation, Sciences et Développement économique Canada, les émetteurs radio de cet appareil ne peuvent fonctionner qu'avec une antenne d'un type et d'un gain maximal (ou inférieur) approuvé pour l'émetteur par Innovation, Sciences et Développement économique Canada. Pour réduire le risque de brouillage radioélectrique causé aux autres utilisateurs, le type d’antenne et son gain doivent être choisis de manière à ce que la puissance rayonnée de manière isotrope équivalente (par exemple) ne soit pas supérieure à celle nécessaire au succès de la communication.

Attention:
L'appareil destiné à fonctionner dans la bande 5150–5250 MHz est destiné uniquement à une utilisation en intérieur, afin de réduire les risques de brouillage préjudiciable causé aux systèmes de télécommunication par satellite mobiles dans le même canal.

Informations sur le débit d'absorption spécifique (DAS)

Cet appareil a été évalué et répond aux exigences réglementaires applicables en matière d’exposition aux ondes radio. Il est conçu et fabriqué pour ne pas dépasser les limites d’émission applicables en matière d’exposition à l’énergie de radiofréquence (RF). Pour être conforme aux exigences de conformité en matière d'exposition aux radiofréquences, cet appareil ne doit pas être co-implanté ou fonctionner conjointement avec une autre antenne ou un autre émetteur.

La limite de débit d'absorption spécifique (DAS) est de 4,0 W / kg en moyenne sur 10 grammes de tissu pour utilisation dans les mains. Le Stadia Controller est conforme aux spécifications de radiofréquence lorsqu'il est utilisé en tant qu'appareil de poche.

La valeur SAR maximale du contrôleur Stadia est la suivante:
1,05 W / kg lorsqu'il est utilisé comme un appareil de poche normal sans séparation

Cet appareil a été certifié pour une utilisation au Canada. L’état de la liste dans la liste REL d’Industrie Canada peut être consulté à l’adresse Internet suivante: https://sms-sgs.ic.gc.ca/equipmentSearch/searchRadioEquipments?execution=e1s1&lang=fr_CA

Des informations canadiennes supplémentaires sur l'exposition aux RF peuvent également être trouvées à l'adresse Web suivante:  http://www.ic.gc.ca/eic/site/smt-gst.nsf/fra/sf08792.html

Informasjon om forskrifter: EU

Merknad om overholdelse av EU-regelverk

Google Inc. erklærer herved at radioutstyrstypen H2B overholder direktiv 2014/53/EU (radioutstyrsdirektivet). Du finner hele samsvarserklæringen på g.co/home/red

Begrensninger og krav i henhold til direktiv 2014/53/EU.

Denne enheten er kun beregnet for innendørs bruk ved frekvenser fra 5150 til 5350 MHz i AT, BE, BG, CY, CZ, DE, DK, EE, EL, ES, FI, FR, HR, HU, IE, IT, LT, LU, LV, MT, NL, PL, PT, RO, SE, SI, SK, UK, CH, IS, LI, NO og TR.

Europeisk samsvar

I EU bruker enhetene disse frekvensbåndene:
2400–2483,5 MHz: Wi-Fi (maks. 19 dBm), BLE (maks 9,8 dBm), 5150–5250 MHz: WLAN (maks. 22 dBm), 5250–5350 MHz: WLAN (maks. 22 dBm), 5470–5725 MHz: WLAN (maks. 22 dBm).

RF-forstyrrelser

Google er ikke ansvarlig for radio- eller TV-forstyrrelser som forårsakes av uautoriserte modifikasjoner av disse enhetene eller enhetenes tilbehør – eller av bytte eller tilkobling av kabler og utstyr utover det som er spesifisert av Google. Brukerne har selv ansvaret for å korrigere forstyrrelser som forårsakes av uautoriserte modifikasjoner, bytter eller tilkoblinger. Google og Googles autoriserte forhandlere eller distributører er ikke ansvarlige for skader eller brudd på lovfestede forskrifter som oppstår fordi brukeren ikke følger disse retningslinjene.

SAR-grensen (spesifikk absorpsjonsrate) er 4,0 W/kg i snitt for 10 gram vev ved bruk i hendene. Stadia-kontrolleren overholder RF-spesifikasjonene ved bruk som en håndholdt enhet.

Den maksimale SAR-verdien for Stadia-kontrolleren er
1,05 W/kg når den holdes i hendene

Direktivet om elektrisk og elektronisk avfall (WEEE) og batterier

Ikke kast batterier i husholdningsavfallet

WEEE-symbolet ovenfor betyr at produktet og tilhørende batterier skal kasseres atskilt fra husholdningsavfall i henhold til lokale lover og forskrifter. Når dette produktet til slutt må kastes, tar du det med til en offentlig godkjent gjenvinningsstasjon for sikker kassering eller resirkulering. Kildesortering og resirkulering av produktet og produktets elektriske tilbehør og batteri(er) bidrar til å bevare naturressurser og beskytte folks helse samt miljøet.

Mer informasjon om forskrifter: Tyskland

§ 10 I 2 ElektroG: Vor der Entsorgung dieses Geräts (i) Altbatterien/-akkus, sofern sie nicht vom Gerät umschlossen sind, und zerstörungsfrei entnehmbare Lampen zerstörungsfrei trennen und (ii) alle personenbezogenen Daten löschen. § 17 I und II ElektroG: Viele Vertreiber müssen Altgeräte kostenlos zurücknehmen.

Overholdelse av RoHS-direktivet

Dette produktet er i samsvar med europaparlaments- og rådsdirektiv 2011/65/EU av 8. juni 2011 om begrensning av bruken av visse farlige stoffer i elektrisk og elektronisk utstyr (RoHS), med endringer.

REACH

REACH (forordning (EF) nr. 1907/2006 om registrering, vurdering og godkjenning av samt begrensninger for kjemikalier) er EUs regelverk for kjemiske stoffer. Google overholder alle kravene i denne forordningen, og vi jobber for å gi kundene våre informasjon om tilstedeværelsen av stoffer som gir grunn til svært alvorlig bekymring (SVHC-stoffer) i henhold til REACH. Hvis du vil ha informasjon om dette, kan du kontakte Google på Env-Compliance@google.com.

Henvendelser som gjelder regelverket i EU, kan rettes til Google Commerce Limited, 70 Sir John Rogerson's Quay, Dublin 2, Irland.

Produsentinformasjon

Produsent: Google LLC 1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA, USA 94043

Importørinformasjon

Importør: Google Commerce Limited, 70 Sir John Rogerson’s Quay, Dublin 2, Irland

Informasjon om forskrifter: Australia

WLAN-funksjonen i disse enhetene er begrenset til innendørs bruk ved bruk i frekvensområdet 5150–5350 MHz. Dette er for å redusere potensielle skadelige forstyrrelser i mobile satellittsystemer på samme kanal.

Informasjon om forskrifter: Japan

Advarsel: 5 GHz-båndene (W52, W53) er bare til innendørs bruk og kan ikke kommunisere med utendørs radioenheter med høy effekt

RF-eksponering

Denne enheten er evaluert og oppfyller de aktuelle forskriftsmessige kravene for eksponering for radiobølger. I tillegg er den konstruert for ikke å overskride de aktuelle strålingsgrensene for eksponering for RF-energi. For å overholde de forskriftsmessige kravene for RF-eksponering kan ikke denne enheten plasseres eller brukes sammen med andre antenner eller sendere.

SAR-grensen (spesifikk absorpsjonsrate) er 4,0 W/kg i snitt for 10 gram vev ved bruk i hendene. Stadia-kontrolleren overholder RF-spesifikasjonene ved bruk som en håndholdt enhet.

Den maksimale SAR-verdien for Stadia-kontrolleren er
1,05 W/kg når den holdes i hendene

Begrenset garanti

Du finner den begrensede garantien i Googles senter for maskinvaregaranti.

©Google LLC.  Google, Stadia og relaterte merker og logoer er varemerker som tilhører Google LLC.
Bluetooth® er et registrert varemerke som tilhører Bluetooth SIG, Inc.
USB-C™ er et varemerke som tilhører USB Implementers Forum.