If you are contacting us in regards to the free Stadia Premiere Edition with the purchase of a 29.99$ game promotion, please note that emails with redemption codes and instructions will be sent within 1-2 weeks of your purchase. If it has been less than a week since your form of payment was charged, we ask that you please be patient. Please see our FAQ and T&Cs for more. Thank you!

Få Stadia Premiere Edition ved kjøp av spill for 549 NOK, eller i henhold til tilbudet ovenfor

Kvalifiserte brukere som kjøper et spill eller en spillpakke for 549 NOK eller mer, eller som har forhåndsbestilt et spill eller en spillpakke for 549 NOK eller mer, som lanseres på Stadia mellom 26. september 2021 kl. 9.01 CEST og 11. oktober 2021 kl. 8.59 CEST (Kampanjeperioden), får Stadia Premiere Edition (Stadia-kontroller og Chromecast Ultra), i henhold til disse vilkårene («Tilbudet»). Fraktkostnader kan påløpe.

●For å være kvalifisert for tilbudet må du være minst 18 år gammel og bo i Norge, og du må forhåndsbestille eller kjøpe et spill eller en spillpakke for 549 NOK eller mer på Stadia i løpet av kampanjeperioden. Hvis du kansellerer forhåndsbestillingene før spillet gis ut, blir Tilbudet gjort ugyldig. Alle spill du har kjøpt ved bruk av en innløsingskode for Stadia-spill, er ikke kvalifisert for Tilbudet.

●Innløsingskoden for Stadia Premiere Edition for bruk i Google Store blir sendt til e-postadressen tilknyttet Stadia-kontoen din innen 21. oktober 2021 kl. 8.59 CEST. Koden må løses inn innen 21. november 2021 kl. 8.59 CEST. Du må ha eller legge til en betalingsmåte i kassen for å betale fraktkostnadene.

●Begrenset til én Stadia Premiere Edition per bruker og seks per husholdning.

●Tilbudet gjelder så lenge beholdningen rekker og produktet er tilgjengelig. Tilbudets kampanjeverdi kan ikke overføres til andre, videreselges, løses inn mot kontanter eller refunderes.

●Hvis du returnerer spillet eller spillpakken mot refusjon og kjøper det på nytt utenfor kampanjeperioden, blir Tilbudet gjort ugyldig, og du kan bli bedt om å returnere eller betale full pris for Stadia Premiere Edition. Hvis du må returnere Stadia Premiere Edition, mottar du en e-post med veiledning for retur via e-postadressen tilknyttet Stadia-kontoen din. Du blir ikke belastet for fraktkostnadene for returen.

●Du må ha en aktiv Google- og Stadia-konto. Bruk av Stadia er underlagt vilkårene for bruk av Stadia og personvernerklæringen for Stadia.

●Hvis Stadia kommer frem til at dette tilbudet brukes i forbindelse med uriktig bruk, misbruk eller svindel, blir tilbudet gjort ugyldig.

Stadia forbeholder seg retten til å endre eller kansellere Tilbudet når som helst. Kampanjeansvarlig: Google Commerce Limited. Google Commerce Ltd, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland

For å bruke Chromecast Ultra må du ha en TV med HDMI-port, et Wi-Fi-nettverk, en Google-konto, en stikkontakt eller USB-port i nærheten og en kompatibel mobilenhet. Du finner minimumskravene til OS g.co/cast/req.