Användarvillkor för rabatt på nästa spel du köper i Stadia Store

Följande villkor gäller för alla erbjudanden om rabatt på nästa spel du köper på Stadia:

• Erbjudandet löper ut den 31 mars 2022.
  • Kampanjerbjudandet om 100 kr i rabatt är endast tillgängligt för aktiva eller tidigare prenumeranter på Stadia Pro som inte har löst in ett liknande erbjudande under 2020 eller 2021.
  • Erbjudandet gäller endast en transaktion. Om rabatten överstiger priset på spelet eller paketet tillämpas rabatten upp till och med spelets eller paketets pris. Den outnyttjade delen av rabatten får inte användas vid en separat transaktion.
  • Rabatten kan användas nästa gång du köper ett grundspel eller ett innehållspaket som innehåller ett grundspel i Stadia Store. Rabatten dras av automatiskt i kassan.
  • Erbjudandet är inte giltigt utanför Stadia Store och får inte användas vid köp av extra innehåll (inklusive objekt i spel, virtuell valuta och tillägg), paket med extra innehåll som inte innehåller ett grundspel eller prenumerationer.
  • Ett aktivt Google-konto och Stadia-registrering krävs. Stadias användarvillkor och Stadias integritetsmeddelande gäller vid användning av Stadia.
  • Erbjudandet går inte att kombinera med andra erbjudanden eller kampanjer och får inte säljas, överföras eller överlåtas. Erbjudandet har inget värde i kontanter och kan inte lösas in mot kontanter.
  • Erbjudandet är endast tillgängligt för köp och gäller inte förbeställningar.
  • Om du returnerar något som du har köpt med denna rabatt är det beloppet du betalade som återbetalas i enlighet med Stadias återbetalningspolicy och du har inte rätt att utnyttja rabatten på nytt vid ett senare köp.
  • Kampanjorganisatör: Google Commerce Ltd., Gordon House Barrow Street Dublin 4, Ireland.