Tilbudsinformasjon: Få Stadia Premiere Edition ved kjøp av Resident Evil Village

Kvalifiserte brukere som forhåndsbestiller eller kjøper Resident Evil Village på Stadia mellom 22. mars 2021 kl. 01.01 CET og 22. mai 2021 kl. 01.59 CEST (“Kampanjeperioden”), får en Stadia Premiere Edition (Stadia-kontroller og Chromecast Ultra) med på kjøpet (verdi 1049,99 NOK), i henhold til disse vilkårene («Tilbudet»). Tilbudet inkluderer gratis frakt.

• For å være kvalifisert for Tilbudet må du være minst 18 år og bosatt i Norge, og du må forhåndsbestille eller kjøpe Resident Evil Village på Stadia i løpet av Kampanjeperioden. Hvis du kansellerer forhåndsbestillingen før spillet gis ut, oppheves Tilbudet. Hvis du skaffer deg Resident Evil Village gjennom en Stadia-innløsningskode i et spill, er du ikke kvalifisert for Tilbudet.
  • Innløsningskoden for en Stadia Premiere Edition som skal brukes i Google Store blir sendt til e-postadressen tilknyttet Stadia-kontoen din innen 11. juni 2021 kl. 01.59 CEST. Koden må innløses innen 11. juli 2021 kl. 01.59 CEST. Du må ha en eksisterende eller legge til en betalingsmåte i kassen, men du blir ikke nødvendigvis belastet avhengig av hvilken fraktmetode du velger.
  • Tilbudet er begrenset til én Stadia Premiere Edition per bruker og seks per husholdning.
  • Tilbudet gjelder så lenge beholdningen rekker eller så lenge kampanjen er aktiv og beskrevet på informasjonssiden til spillet. Tilbudets kampanjeverdi kan ikke overføres til andre, videreselges, løses inn mot kontanter eller refunderes.
  • Hvis du returnerer Resident Evil Village mot refusjon, oppheves Tilbudet, og du kan bli bedt om å returnere eller betale full pris for Stadia Premiere Edition. Hvis du må returnere din Stadia Premiere Edition, mottar du en e-post med veiledning for retur via e-postadressen tilknyttet Stadia-kontoen din. Du blir ikke belastet for fraktkostnadene for returen.
  • Hvis Stadia kommer frem til at dette tilbudet brukes i forbindelse med uriktig bruk, misbruk eller svindel, oppheves Tilbudet.

Stadia forbeholder seg retten til å endre eller kansellere Tilbudet når som helst. Promotør: Google Commerce Ltd., Gordon House Barrow Street Dublin 4, Irland.