Meer informatie over de Aanbieding voor Stadia Premiere Edition bij aankoop van Resident Evil Village

Nederland

In aanmerking komende gebruikers die Resident Evil Village op Stadia reserveren of kopen tussen 22 maart 2021 om 01.01 uur CET en 22 mei 2021 om 01.59 uur CEST krijgen zonder extra kosten een Stadia Premiere Edition (Stadia-controller1 en Chromecast Ultra2), in overeenstemming met deze algemene voorwaarden (de 'Aanbieding'). De Aanbieding omvat kosteloze basisverzending.

• Als u in aanmerking wilt komen voor de Aanbieding, moet u 18 jaar of ouder zijn, een verzendadres in Nederland hebben en Resident Evil Village op Stadia reserveren of kopen tijdens de promotieperiode. Als u de reservering annuleert vóór de release van de game, is de Aanbieding niet langer geldig. Als u Resident Evil Village aanschaft via een inwisselcode voor een Stadia-game, komt u niet in aanmerking voor de Aanbieding.
  • De inwisselcode voor een Stadia Premiere Edition die moet worden gebruikt in de Google Store, wordt uiterlijk 11 juni 2021 om 01:59 uur CEST naar het e-mailadres gestuurd dat is gekoppeld aan uw Stadia-account en moet uiterlijk 11 juli 2021 om 01:59 uur CEST worden ingewisseld. U moet bij het betalen een geldige betaalmethode hebben of toevoegen. Afhankelijk van de door u geselecteerde verzendmethode worden er mogelijk geen kosten in rekening gebracht.
  • Beperkt tot één Stadia Premiere Edition per gebruiker en tot maximaal 6 per huishouden
  • De Aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt of zolang de promotie live is en wordt beschreven op de detailpagina van de game. De promotiewaarde van de Aanbieding is niet overdraagbaar en kan niet worden doorverkocht, ingewisseld voor contanten of terugbetaald.
  • Als u Resident Evil Village terugstuurt voor een terugbetaling, is de Aanbieding niet langer geldig. U moet dan uw Stadia Premiere Edition terugsturen of de volledige prijs voor de Stadia Premiere Edition betalen (€ 99.99). Als u uw Stadia Premiere Edition moet terugsturen, krijgt u een e-mail met retourinstructies op het e-mailadres dat is gekoppeld aan uw Stadia-account. De retourkosten worden niet in rekening gebracht.
  • Als Stadia vaststelt dat er bij deze Aanbieding sprake is van misbruik of fraude, is de Aanbieding niet langer geldig.

1 De Stadia-controller vereist een wifi-netwerk en een mobiel apparaat met Android 6.0 Marshmallow of hoger of iOS 11 of hoger. De beschikbaarheid en prestaties van services, apps en functies (waaronder 4K, HDR, 60 FPS en 5.1 surround sound) zijn afhankelijk van de service, het netwerk, het apparaat en de game, en zijn mogelijk niet beschikbaar voor alle games in alle regio's. Draadloos gamen met de Stadia-controller is alleen mogelijk op een tv via een Chromecast Ultra. Er kunnen aanvullende algemene voorwaarden en/of kosten van toepassing zijn.

2 Voor de Chromecast Ultra heb je een tv met een HDMI-poort nodig, een wifi-netwerk, een Google-account, een stopcontact of USB-poort in de buurt en een geschikt mobiel apparaat. Minimumvereisten voor het besturingssysteem vind je op g.co/cast/req.

Stadia behoudt zich het recht voor om deze Aanbieding op elk moment te wijzigen of te annuleren. Aanbieder: Google Commerce Ltd., Gordon House Barrow Street Dublin 4, Ierland.

België

In aanmerking komende gebruikers die Resident Evil Village op Stadia reserveren of kopen tussen 22 maart 2021 om 01.01 uur CET en 22 mei 2021 om 01.59 uur CEST krijgen zonder extra kosten een Stadia Premiere Edition (Stadia-controller1 en Chromecast Ultra2), in overeenstemming met deze algemene voorwaarden (de 'Aanbieding'). De Aanbieding omvat basisverzending.

• Als u in aanmerking wilt komen voor de Aanbieding, moet u 18 jaar of ouder zijn, een verzendadres in België hebben en Resident Evil Village op Stadia reserveren of kopen tijdens de promotieperiode. Als u de reservering annuleert vóór de release van de game, is de Aanbieding niet langer geldig. Als u Resident Evil Village aanschaft via een inwisselcode voor een Stadia-game, komt u niet in aanmerking voor de Aanbieding.
  • De inwisselcode voor een Stadia Premiere Edition die moet worden gebruikt in de Google Store, wordt uiterlijk 11 juni 2021 om 01:59 uur CEST naar het e-mailadres gestuurd dat is gekoppeld aan uw Stadia-account en moet uiterlijk 11 juli 2021 om 01:59 uur CEST worden ingewisseld. U moet bij het betalen een geldige betaalmethode hebben of toevoegen. Afhankelijk van de door u geselecteerde verzendmethode worden er mogelijk geen kosten in rekening gebracht.
  • Beperkt tot één Stadia Premiere Edition per gebruiker en tot 6 per huishouden
  • De Aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt of zolang de promotie live is en wordt beschreven op de detailpagina van de game. De promotiewaarde van de Aanbieding is niet overdraagbaar en kan niet worden doorverkocht, ingewisseld voor contanten of terugbetaald.
  • Als u Resident Evil Village terugstuurt voor een terugbetaling, is de Aanbieding niet langer geldig. U moet dan uw Stadia Premiere Edition terugsturen of de volledige prijs voor de Stadia Premiere Edition betalen3.Als u uw Stadia Premiere Edition moet terugsturen, krijgt u een e-mail met retourinstructies op het e-mailadres dat is gekoppeld aan uw Stadia-account. De retourkosten worden u niet in rekening gebracht.
  • Als Stadia vaststelt dat er bij deze Aanbieding sprake is van misbruik of fraude, is de Aanbieding niet langer geldig.

1 De Stadia-controller vereist een wifi-netwerk en een mobiel apparaat met Android 6.0 Marshmallow of hoger of iOS 11 of hoger. De beschikbaarheid en prestaties van services, apps en functies (waaronder 4K, HDR, 60 FPS en 5.1 surround sound) zijn afhankelijk van de service, het netwerk, het apparaat en de game, en zijn mogelijk niet beschikbaar voor alle games in alle regio's. Draadloos gamen met de Stadia-controller is alleen mogelijk op een tv via een Chromecast Ultra. Er kunnen aanvullende algemene voorwaarden en/of kosten van toepassing zijn.

2 Voor de Chromecast Ultra heb je een tv met een HDMI-poort nodig, een wifi-netwerk, een Google-account, een stopcontact of USB-poort in de buurt en een geschikt mobiel apparaat. Minimumvereisten voor het besturingssysteem vind je op g.co/cast/req

3 De totale kostprijs voor Stadia Premiere Edition bedraagt € 99.99.

Stadia behoudt zich het recht voor om deze Aanbieding op elk moment te wijzigen of te annuleren. Promotor: Google Commerce Ltd., Gordon House Barrow Street Dublin 4, Ierland.