Tarjouksen tiedot: Stadia Premiere Edition kaupan päälle Resident Evil Village:n ostajille

Ehdot täyttävät käyttäjät, jotka ennakkotilaavat tai ostavat Resident Evil Village pelin Stadiasta 22.03.2021 klo 02.01 EET22.05.2021 klo 02.59 EEST, saavat näiden käyttöehtojen mukaisesti ilman lisämaksua Stadia Premiere Editionin (Stadia-ohjaimen ja Chromecast Ultran) ("Tarjous") . Tarjous sisältää maksuttoman perustoimituksen.

• Tarjouksen lunastaminen edellyttää, että olet vähintään 18-vuotias, asut Suomessa ja olet ennakkotilannut tai ostanut Resident Evil Village:n Stadiasta kampanjan voimassaoloaikana. Tarjous ei ole voimassa, jos ennakkotilaus peruutetaan ennen pelin julkaisua. Jos hankit Resident Evil Village:n Stadia-pelin lunastuskoodilla, et voi käyttää Tarjousta.
  • Stadia Premiere Editionin Google Storessa käytettävä lunastuskoodi lähetetään Stadia-tiliisi yhdistettyyn sähköpostiosoitteeseen viimeistään 11.06.2021 klo 02.59 EEST, ja se on lunastettava viimeistään 11.07.2021 klo 02.59 EEST. Tarjouksen lunastaminen edellyttää maksutavan lisäämistä kassalla. Mahdollinen veloitus riippuu valitsemastasi toimitustavasta.
  • Rajoitus on yksi Stadia Premiere Edition yhtä käyttäjää kohden, kuusi kotitaloutta kohden.
  • Tarjous on voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää tai niin kauan kuin kampanja on käynnissä ja sen tiedot näkyvät pelin tietosivulla. Tarjouksen arvoa ei voi siirtää, jälleenmyydä, vaihtaa rahaksi eikä palauttaa.
  • Jos palautat Resident Evil Village:n saadaksesi hyvityksen, Tarjous raukeaa ja saatat joutua palauttamaan Stadia Premier Editionin tai sinulta voidaan veloittaa sen täysi hinta. Jos sinun on palautettava Stadia Premiere Edition, saat palautusohjeet Stadia-tiliisi yhdistettyyn sähköpostiosoitteeseen. Sinua ei veloiteta palautuslähetyksestä.
  • Mikäli Stadia toteaa, että tämän tarjouksen hyödyntämiseen liittyy petos tai väärinkäytöksiä, Tarjous voidaan mitätöidä.

Stadia pidättää oikeuden muuttaa Tarjousta tai peruuttaa sen milloin tahansa. Tarjouksen myöntäjä: Google Commerce Ltd., Gordon House Barrow Street Dublin 4, Ireland.