Oplysninger om tilbuddet på Stadia Premiere Edition ved køb af Resident Evil Village

Kvalificerede brugere, der forudbestiller eller køber Resident Evil Village på Stadia mellem den 22. marts 2021 klokken 01.01 CET og den 22. maj 2021 klokken 01.59 CEST (“Kampagneperiode”), modtager en Stadia Premiere Edition (Stadia-controller og Chromecast Ultra) uden yderligere omkostninger (værdi 799.99 DKK). Dette tilbud er underlagt disse vilkår og betingelser ("Tilbuddet") og inkluderer gratis standardforsendelse.

• Tilbuddet er kun tilgængeligt for personer, der har fast bopæl i Danmark, er fyldt 18 år og har forudbestilt eller købt Resident Evil Village på Stadia i Kampagneperioden. Hvis du annullerer din forudbestilling, før spillet udgives, bortfalder Tilbuddet. Hvis du køber Resident Evil Village med en kode til indløsning af Stadia-spil, er du ikke kvalificeret til Tilbuddet.
  • Koden til indløsning af en Stadia Premiere Edition i Google Store sendes til den mailadresse, der er knyttet til din Stadia-konto, senest den 11. juni 2021 klokken 01.59 CEST og skal indløses senest den 11. juli 2021 klokken 01.59 CEST. Du skal have en betalingsform eller tilføje en under betalingen, men du debiteres muligvis ikke. Dette afhænger af den forsendelsesmetode, du vælger.
  • Tilbuddet er begrænset til maks. én Stadia Premiere Edition pr. bruger og maks. 6 pr. husstand
  • Tilbuddet gælder, så længe lager haves, eller mens kampagnen er live og angivet på spillets infoside. Tilbuddets salgsmæssige værdi kan hverken overdrages, videresælges, veksles til kontanter eller refunderes.
  • Hvis du returnerer Resident Evil Village for at få en refusion, bortfalder Tilbuddet, og du vil muligvis blive bedt om at returnere din Stadia Premiere Edition eller betale den fulde pris på Stadia Premiere Edition. Hvis du bliver pålagt at returnere din Stadia Premiere Edition, modtager du en mail på den mailadresse, der er knyttet til din Stadia-konto, med en vejledning i, hvordan du returnerer pakken. Du debiteres ikke for returforsendelsen.
  • Hvis Stadia vurderer, at dette tilbud anvendes til misbrug eller svindel, bortfalder Tilbuddet.

Stadia forbeholder sig retten til når som helst at ændre eller ophæve tilbuddet. Kampagneafsender: Google Commerce Ltd., Gordon House Barrow Street Dublin 4, Irland.