Erbjudandevillkor för köp av Cyberpunk 2077 med Stadia Premiere Edition

Kvalificerade användare som köper eller förbeställer Cyberpunk 2077 på Stadia mellan den 15 oktober 2020 och den 17 december 2020 (“Kampanjperioden”) får en Stadia Premiere Edition (Stadia handkontroll och Chromecast Ultra) utan extra kostnad (värde 1099,99 kr) i enlighet med de här användarvillkoren (”Erbjudandet”). I erbjudandet ingår gratis frakt med det billigaste alternativet.

• Du måste ha fyllt 18 år och vara bosatt i Sverige och köpa eller förbeställa Cyberpunk 2077 på Stadia under Kampanjperioden för att kvalificera dig för Erbjudandet. Erbjudandet upphör att gälla om du annullerar förbeställningen innan spelet släpps. Du kvalificerar dig inte för Erbjudandet om du skaffar Cyberpunk med en erbjudandekod på Stadia-spel.
  • Vi skickar erbjudandekoden som du löser in mot en Stadia Premiere Edition på Google Store till e-postadressen som är kopplat till ditt Stadia-konto senast den 16 januari 2021 kl. 00.59 CET. Koden måste lösas in senast den 1 februari 2021 kl. 00.59 CET. Du måste ha en befintlig betalningsmetod eller lägga till en i kassan, men du debiteras eventuellt inte beroende på vilket fraktalternativ du väljer.
  • Erbjudandet är begränsat till max en Stadia Premiere Edition per användare och max sex stycken per hushåll
  • Erbjudandet gäller så länge lagret räcker och i mån av tillgänglighet. Erbjudandets kampanjvärde kan inte överlåtas, säljas vidare, lösas in mot kontanter eller återbetalas.
  • Erbjudandet upphör att gälla om du returnerar Cyberpunk 2077 mot återbetalning och du kan komma att behöva lämna tillbaka Stadia Premier Edition eller debiteras ordinarie pris för Stadia Premiere Edition. Om du måste lämna tillbaka din Stadia Premiere Edition kommer du att få ett e-postmeddelande till e-postadressen som är kopplat till ditt Stadia-konto med anvisningar om hur du returnerar den. Du debiteras inte för returfrakten.
  • Om Stadia bedömer att erbjudandet har nyttjats i samband med otillåten, obehörig eller bedräglig användning upphör Erbjudandet att gälla.

Stadia förbehåller sig rätten att ändra eller avsluta Erbjudandet när som helst. Kampanjanordnare: Google Commerce Ltd., Gordon House Barrow Street Dublin 4, Irland.

Se användarvillkoren för erbjudanden i ditt land via länkarna nedan:

Belgien (fr) (nl)

Kanada (engelska)

Kanada (franska)

Danmark

Finland

Frankrike

Tyskland

Irland

Italien

Nederländerna

Norge

Spanien

Sverige

Storbritannien

USA