Tilbud om forlenget prøveperiode på Stadia Pro for Google One-abonnenter

• Kampanjetilbudet på Stadia Pro i tre (3) måneder er tilgjengelig for personer bosatt i Norge.
  • Tilbudet er bare tilgjengelig for personer som ikke har et aktivt Stadia Pro-abonnement og heller ikke har hatt et Stadia Pro-abonnement tidligere.
  • Tilbudet kan innløses ved opprettelse av konto. For personer som allerede har en Stadia-konto, kan tilbudet innløses på stadia.com/pro.
  • Du må ha et Google One-betalingsabonnement eller Google One-prøveabonnement eller være i en Google-familie med noen som har et betalt Google One-betalingsabonnement.
  • Hvis du ikke har et eksisterende Stadia Pro-abonnement og ikke tidligere har hatt et Stadia Pro-abonnement, vil innløsing av tilbudet gi deg muligheten til å abonnere på Stadia Pro med de tre (3) første månedene. Du får tilgang til de samme fordelene i de første tre (3) månedene som i de påfølgende månedene når du betaler for abonnementet. Du må oppgi en gyldig betalingsmåte når du registrerer deg, men du blir ikke belastet før de tre (3) første månedene er over, og du kan si opp når som helst. Hvis du ikke vil bli belastet, må du si opp abonnementet før perioden på tre (3) måneder er over. For å finne ut hvordan du administrerer eller sier opp abonnementet, gå til g.co/stadia/subscriptions.
  • Når perioden på tre (3) måneder er over, blir du automatisk belastet den standard månedlige prisen for Stadia Pro, for tiden 99 kr per måned i Norge. Det er ikke mulig å få refusjon for deler av faktureringsperioder. Vi gir ikke refusjon for ekstrainnhold.
  • Hvis du sier opp Stadia Pro-abonnementet ditt, mister du tilgangen til spill og ekstrainnhold du har lagt til som en del av Stadia Pro. Du mister ikke tilgangen til spill du har kjøpt – eller ekstrainnhold du har kjøpt til slike spill.
  • Hvis du begynner å abonnere på Stadia Pro igjen senere, gjenopprettes tilgangen til spill og ekstrainnhold du tidligere hadde lagt til som en del av Stadia Pro.
  • Hvis du har kjøpt ekstrainnhold for et spesifikt spill, har du bare tilgang til ekstrainnholdet så lenge du har tilgang til det aktuelle spillet.
  • Tilbudet er tilgjengelig frem til og må innløses innen 31. Desember 2022, eller frem til beholdningen tar slutt.1. Google forbeholder seg retten til å endre eller kansellere tilbudet når som helst. Hvis Google kommer frem til at dette tilbudet brukes i forbindelse med uriktig bruk, misbruk eller svindel, blir tilbudet gjort ugyldig.
  • Du må ha en aktiv Google-konto og registrere deg for Stadia. Bruk av Stadia er underlagt vilkårene for bruk av Stadia og Stadias personvernerklæring.
  • Promotør: Google Commerce Ltd., Gordon House Barrow Street Dublin 4, Irland.