Yhteensopivuus

Android

• OS 4.1 tai uudempi*
  • RAW-muokkaus on käytettävissä vain DNG RAW ‑tiedostotyypeille kaikissa laitteissa, joilla voi tallentaa DNG-muodossa ja useimmissa muissa uusissa laitteissa.

*Laitteistorajoitusten vuoksi Motorola Xoom MZ604 ei ole enää yhteensopiva.

iOS

• iOS 8.0 tai uudempi
  • RAW-muokkaus on käytettävissä kaikille RAW-tiedostotyypeille kaikissa nykyisissä malleissa.**

**iPad 2, iPad 3, iPad 4 ja iPad mini tuottavat artefakteja osaan tiettyjen kameroiden kuvia.