Ångra, gör om, återställ

Ångra en redigering genom att trycka på Stack Editor icon och välja Ångra. Välj Ångra flera gånger om du vill backa flera steg i arbetsflödet.

Gör om en redigering som har ångrats genom att trycka på Stack Editor icon och välja Gör om. Om du har ångrat flera steg får du tillbaka de här stegen i arbetsflödet genom att välja Gör om flera gånger.

Återställ till den oredigerade bilden och börja om genom att trycka på Stack Editor icon och välja Återställ. Du kan ångra åtgärden Återställ genom att trycka på Stack Editor icon och välja Ångra.