Ongedaan maken, opnieuw uitvoeren, terugzetten

Maak een bewerking ongedaan door op Stack Editor icon te tikken en 'Ongedaan maken' te selecteren. Selecteer 'Ongedaan maken' meerdere keren om meerdere stappen in de workflow ongedaan te maken.

Voer een bewerking opnieuw uit die ongedaan is gemaakt door op Stack Editor icon te tikken en 'Opnieuw uitvoeren' te selecteren. Als meerdere stappen ongedaan zijn gemaakt, worden deze stappen teruggebracht in de workflow als u 'Opnieuw uitvoeren' meerdere keren selecteert.

Keer terug naar de onbewerkte afbeelding en begin opnieuw door op Stack Editor icon te tikken en 'Terugzetten' te selecteren. De actie 'Terugzetten' kan ongedaan worden gemaakt door op Stack Editor icon te tikken en 'Ongedaan maken' te selecteren.