Kumoaminen, uudelleen tekeminen ja palauttaminen

Voit kumota muokkauksen napauttamalla ja valitsemalla Kumoa. Voit kumota useita prosessin vaiheita napauttamalla Kumoa useaan kertaan.

Voit tehdä uudelleen kumotun muokkauksen napauttamalla ja valitsemalla Tee uudelleen. Jos olet kumonnut useita vaiheita, voit palauttaa kyseiset vaiheet painamalla Tee uudelleen useaan kertaan.

Voit palauttaa kuvan alkuperäistilaan ja aloittaa alusta napauttamalla ja valitsemalla Palauta. Palautustoiminnon voi kumota napauttamalla ja valitsemalla Kumoa.