Vintage

Roep gevoel van nostalgie op door afbeeldingen op oude kleurenfoto's uit de jaren vijftig, zestig en zeventig te laten lijken. Tik op om een kleurstijl te selecteren. Als u preciezere aanpassingen wilt doen, veegt u verticaal over de afbeelding om het menu 'Bewerken' te openen. Zodra u een optie heeft geselecteerd, veegt u horizontaal om het gekozen effect te vergroten. Het menu omvat de volgende opties:

• Helderheid Maak de afbeelding donkerder of lichter.
  • Verzadiging Voeg levendigheid toe aan de kleuren van de afbeelding of verwijder deze.
  • Stijlsterkte Verhoog of verlaag het effect van de gekozen stijl.
  • Vignetsterkte Veeg naar rechts om de randen van de afbeelding donkerder te maken en vignettering toe te voegen met de vintage kleurstijl.

Tik op als u ook een vervaging van de vignettering wilt instellen.

Afbeelding door Ryan Charles