Pinot

Snapseedin muokkausprosessin vaiheita ei poisteta, joten pinoilla voidaan muokata kaikkia kuvaan aiemmin lisättyjä työkaluja ja suodattimia. Voit kopioida ja liittää muokkauksia kuvasta toiseen, lisätä työkaluja ja suodattimia muokkausprosessiin tai muokata liukusäätimen asetuksia. Sinun ei siis tarvitse aina aloittaa alusta tehdäksesi muutoksia. Siirry avatun kuvan pinoon napauttamalla . Kuvakkeen numerosta näkyy, monta työkalua ja suodatinta kuvaan on lisätty.

Pinon kopiointi ja liittäminen

Voit lisätä täsmälleen samat kuvaan tehdyt muutokset toiseen kuvaan seuraavasti:

• Avaa haluamasi pinon sisältävä kuva Snapseedissä.
  • Avaa pinot napauttamalla .
  • Napauta ja valitse sitten Kopioi.
  • Sulje pinot napauttamalla SULJE. Tee avatun kuvan muutokset valmiiksi ennen kuin avaat seuraavan kuvan. Muutosten tekemisessä ei tarvitse kiirehtiä, sillä pino pysyy kopioituna, kunnes se korvataan toisella kopioidulla pinolla.
  • Avaa seuraava kuva napauttamalla AVAA.
  • Kun haluat lisätä pinon, avaa pinot napauttamalla ensin ja sitten .
  • Valitse Korvaa tai Lisää. Korvaa-toiminto lisää pinon täsmälleen sellaisena kuin se kopioitiin. Uusi pino korvaa kaikki muut avattuun kuvaan lisätyt työkalut ja suodattimet. Lisää-toiminto lisää pinon avattuun kuvaan, mutta ei korvaa aiemmin tehtyjä muokkauksia. Jos avattuun kuvaan on jo lisätty muita työkaluja ja suodattimia, kopioitu pino voidaan lisätä missä tahansa nykyisen pinon vaiheessa.
Nykyisen työkalun tai suodattimen muokkaaminen

Voit tehdä muutoksia työkaluun tai suodattimeen muokkausta poistamatta tai aloittamatta alusta. Toimi seuraavasti:

• Avaa pinot napauttamalla .
  • Napauta muokattavaa työkalua tai suodatinta. Avaa sitten muokkausvalikko napauttamalla nuolta.
  • Avaa työkalu tai suodatin uudelleen napauttamalla ja tee tarvittavat muutokset. Palaa sitten pinonäkymään napauttamalla .
  • Voit lisätä samoja muutoksia uudelleen napauttamalla pinon ylintä työkalua tai suodatinta.
Työkalun tai suodattimen poistaminen pinosta

Voit poistaa työkalun tai suodattimen muokkausprosessin missä tahansa vaiheessa kumoamatta tai tekemättä muutoksia uudelleen. Toimi seuraavasti:

• Avaa pinot napauttamalla .
  • Valitse poistettava työkalu tai suodatin napauttamalla sitä. Avaa sitten muokkausvalikko napauttamalla nuolta.
  • Poista napauttamalla .
  • Voit lisätä samoja muutoksia uudelleen napauttamalla pinon ylintä työkalua tai suodatinta.
Työkalun tai suodattimen lisääminen pinoon

Työkalujen ja suodatinten lisäysjärjestyksellä on merkitystä. Voit lisätä työkalun tai suodattimen muokkausprosessin missä tahansa vaiheessa kumoamatta tai tekemättä muutoksia uudelleen. Toimi seuraavasti:

• Avaa pinot napauttamalla .
  • Napauta lisättävää työkalua tai suodatinta pinossa juuri ennen uutta työkalua tai suodatinta. Uusi työkalu tai suodatin lisätään juuri valitun työkalun tai suodattimen päälle.
  • Poistu pinoista valitsemalla SULJE. Aikaisemmat muokkaukset katoavat kuvasta, mutta ne lisätään uudelleen uuden työkalun tai suodattimen lisäämisen yhteydessä.
  • Lisää haluamasi työkalu tai suodatin.
  • Palaa pinoihin napauttamalla .
  • Voit lisätä samoja muutoksia uudelleen napauttamalla pinon ylintä työkalua tai suodatinta.
Työkalun tai suodattimen siveleminen kuvaan valikoivasti

Pinon siveltimellä työkalun tai suodattimen voi sivellä pelkästään kuvan tietyille alueille koko kuvan sijaan. Tätä prosessia kutsutaan maskaukseksi. Maskauksen avulla työkalujen ja suodatinten muokkausominaisuuksia voidaan käyttää mobiililaitteella entistä monipuolisemmin.

• Aloita lisäämällä työkalu tai suodatin kuvaan tavalliseen tapaan.
  • Avaa pinot napauttamalla .
  • Valitse maskattava työkalu tai suodatin napauttamalla sitä. Avaa sitten muokkausvalikko napauttamalla nuolta.
  • Valitse pinon sivellin napauttamalla .
  • Muuta pinon siveltimen läpinäkyvyyttä napauttamalla tai . Siveltimen aikaisemmat vedot voi poistaa asettamalla pinon siveltimen arvoon 0.
  • Sormenpää muuttuu siveltimeksi sivellintyökalun tapaan. Pinon siveltimen kokoa voi muuttaa lähentämällä ja loitontamalla kuvaa.
  • Näet siveltimen vedot oranssina napauttamalla .
  • Lisää maski ja palaa pinoihin napauttamalla .
  • Voit lisätä samoja muutoksia uudelleen napauttamalla pinon ylintä työkalua tai suodatinta.