Tallennus, jakaminen ja vieminen

Android

Tallenna muokkaukset napauttamalla TALLENNA.

Jaa kuva napauttamalla ja valitsemalla Jaa.

iOS

Tallenna muokkaukset napauttamalla TALLENNA.

• Tallenna muokkausvaiheiden pino alkuperäiseen kuvaan valitsemalla Tallenna. Kaikki muokkausvaiheet tallennetaan. Voit poistaa muokkauksia avaamalla kuvan Snapseedissä ja poistamalla pinon.
  • Tallenna muokkausvaiheiden pino kuvan kopioon valitsemalla Tallenna kopio. Kopio tallennetaan JPEG-muodossa. Kopio tallennetaan uuteen Snapseed-albumiin. Kuva näkyy myös kameran rullassa.
  • Tallenna kuvan kopio ja litistetty pino valitsemalla Vie. Litistetty versio tallennetaan JPEG-muodossa. Kopio tallennetaan uuteen Snapseed Exports -albumiin. Kuva näkyy myös kameran rullassa.

Huom. Kaikki Tallenna- tai Tallenna kopio-toiminnolla tallennetut Snapseedin muokkaukset eivät välttämättä näy kuvissa kaikilla kolmansien osapuolten sovelluksilla. Snapseedin muokkaukset näkyvät varmimmin kaikilla kolmansien osapuolten sovelluksilla, kun valitset Vie.

Jaa kuva napauttamalla ja valitsemalla Jaa…