Gem, del og eksportér

Android

Gem redigeringerne ved at trykke på GEM.

Del billedet ved at trykke på og vælge Del.

iOS

Gem redigeringerne ved at trykke på GEM.

• Vælg Gem for at gemme stakken med-ødelæggende redigeringer på det originale billede. Redigeringer kan altid fjernes ved at åbne billedet i Snapseed og fjerne stakken.
  • Vælg Gem en kopi for at gemme stakken med ikke-ødelæggende redigeringer på et kopieret billede. Den kopierede version er i JPEG-format. Den kopierede version gemmes i et nyt album med navnet Snapseed og vises også til sidst på din kamerarulle.
  • Vælg Eksportér for at gemme et kopieret billede, hvor stakken med redigeringer er lagt varigt på billedet. Versionen med varige redigeringer er i JPEG-format. Den gemmes i et nyt album med navnet Eksporter fra Snapseed og vises også til sidst på din kamerarulle.

Vær opmærksom på, at Snapseed-redigeringer, som er gemt via Gem eller Gem en kopi, muligvis ikke vises på billeder, hvis de åbnes med bestemte applikationer fra tredjeparter. Du kan sikre, at Snapseed-redigeringer kan ses af alle applikationer fra tredjeparter, ved at vælge Eksportér.

Del billedet ved at trykke på og vælge Del...