Työkalujen ja suodatinten aloitusopas

Lisää muokkaus avaamalla työkalut ja suodattimet kuvan avaamisen jälkeen napauttamalla . Työkaluilla voit viimeistellä kuvan ulkoasun esimerkiksi rajaamalla tai suoristamalla kuvan tai poistamalla pisteet ja naarmut. Voit lisätä erilaisia tyylejä käyttämällä suodattimia.

Työkalujen ja suodatinten lisäysjärjestyksellä on merkitystä. Jos esimerkiksi lisäät kehyksen ennen linssin sumennusta, myös kehys sumennetaan. Jos lisäät kehyksen linssin sumennuksen jälkeen, kehys pysyy terävänä.

Vertaile yhdellä klikkauksella.Voit avata muokkaamattoman kuvan napauttamalla ja painamalla työkalussa tai suodattimessa . Voit myös napauttaa kuvaa aloitusnäytöllä.

Voit zoomata kuvan yksityiskohtia nipistyseleellä. Voit panoroida kuvaa zoomauksen aikana kahdella sormella.

Prosessin vaiheita ei poisteta. Pinoilla voit muokata työkaluilla ja suodattimilla tehtyjä aikaisempia muokkauksia myös kuvan tallennuksen jälkeen.