Kom godt i gang med værktøjer og filtre

Når du har åbnet til billede, kan du åbne værktøjer og filtre ved at trykke på for at tilføje en redigering. Værktøjer hjælper dig med at gøre billedet perfekt, og du kan blandt andet beskære billedet, rette det og fjerne pletter og ridser. Herfra kan du anvende filtre for at tilføje stil.

Den rækkefølge, du anvender værktøjer og filtre i, har betydning. Hvis du for eksempel tilføjer værktøjet Rammer inden Fokuseffekt, anvendes Fokuseffekt på rammen. Hvis værktøjet Rammer tilføjes efter Fokuseffekt, bliver rammen ved med at være skarp.

Sammenlign med ét klik.Tryk og hold nede på i et værktøj eller filter for at se, hvordan billedet så ud før. Du kan også trykke og holde nede på selve billedet på startskærmen.

Zoom ind for at se detaljer ved at knibe sammen på billedet. Brug to fingre til at panorere rundt på billedet under zoom.

Dine redigeringer er ikke-ødelæggende. Når du arbejder i Stakke, kan du justere anvendte redigeringer, du tidligere har foretaget i værktøjer og filtre – selv efter du har gemt billedet.