AVG en Skillshop

De Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) is een nieuwe EU-privacywet die op 25 mei 2018 is ingegaan.

Google en Intellum (het platform dat Skillshop ondersteunt) hebben hun respectievelijke Servicevoorwaarden en privacybeleid geüpdatet om te voldoen aan de nieuwste AVG-regelgeving.

Meer informatie:

Als u een tijd niet heeft ingelogd bij Skillshop, wordt u telkens bij het inloggen gevraagd de nieuwe voorwaarden te accepteren voordat u uw account opent. U kunt ook het herziene privacybeleid voor Google en Intellum bekijken voor meer informatie, waaronder informatie over de AVG-wetgeving.