Cursisten opgelet: Content op Skillshop is nu ingedeeld in 2 hoofdcategorieën: Skillshop Google Ads/GMP/GA voor cursisten van Google Ads, Marketing en Analytics, en Skillshop Other Topics voor cursisten die geïnteresseerd zijn in andere onderwerpen. Als u bronnen/Help-artikelen doorneemt, selecteert u het artikel dat bij u past volgens de categorie in de titel van het artikel.

De AVG en Skillshop Overige onderwerpen

Belangrijk: Dit artikel is alleen van toepassing op Skillshop Overige onderwerpen, zoals YouTube, Groei met Google en Waze. Voor meer informatie over de categorisatie van de Skillshop-onderwerpen en om naar het juiste Help-artikel te gaan, klik je hier.

Ons beleid

Google en Intellum, het platform dat Skillshop ondersteunt, hebben hun respectievelijke Servicevoorwaarden en privacybeleid geüpdatet om te voldoen aan de nieuwste regelgeving van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG).

Opmerking:  De AVG is een privacywet van de Europese Unie die op 25 mei 2018 is geïmplementeerd.

Meer informatie:

Als je een tijdje niet hebt ingelogd bij Skillshop, word je gevraagd om de nieuwe voorwaarden te accepteren voordat je toegang krijgt tot je account. Je kunt ook de informatie raadplegen over het herziene privacybeleid voor Google en Intellum, waaronder informatie over de AVG-wetgeving.

Meer bronnen