Zoeken naar leertrajecten voor specifieke producten

Bekijk op onderwerpniveau welke training beschikbaar is in Skillshop:
Product/onderwerp Beschrijving
Analytics Academy Leer hoe u met de meettools van Google uw bedrijf kunt laten groeien met behulp van intelligente gegevensverzameling en -analyse.
Android Ontdek de geïntegreerde beveiliging, geavanceerde beheermogelijkheden en flexibiliteit van 's werelds populairste mobiele platform.
Authorized buyers Ontdek hoe het Authorized buyers-programma u kan helpen om op grote schaal merkveilige Google Partner-voorraad te kopen.
Google Ad Manager Ontdek hoe Google Ad Manager u kan helpen inkomsten te genereren met uw advertenties.
Google Ad Mob Vergroot uw opbrengst en beheer uw voorraad met Google AdMob.
Google Ads Vergroot uw Google Ads-vaardigheden om uw bedrijf online te promoten en behaal uw Google Ads-certificering.
Google for Education Zie hoe docenten op elk onderwijsniveau hun kennis kunnen verbreden met de producten en trainingen van Google for Education.
Google Marketing Platform Ontdek hoe Google Marketing Platform u kan helpen uw advertentiecampagnes te plannen, uit te voeren en te meten.
Google Mijn Bedrijf Ontdek hoe u met uw bedrijfsprofiel op Google klanten kunt aantrekken en bereiken zonder extra kosten.
Waze Ontdek hoe u uw locatie kunt omzetten in een bestemming met de kracht van Waze Ads.
In veel onderwerpen zijn ook subonderwerpen beschikbaar met bijbehorende leertrajecten en cursussen. Hier volgt een uitsplitsing van het subonderwerp Google Ads Search, de bijbehorende paden en cursussen om deze structuur te illustreren:

Onderwerp Google Ads
Subonderwerpen

Google Ads Display

Google Ads - Measurement

Google Ads - Zoeken

Google Ads Video

Leerpaden voor Google Ads Search

Google Ads Search

Google Ads Search-certificering

Cursussen voor Google Ads Search

Uw bedrijf laten groeien met Google Ads

De waarde van Google Zoeken ontdekken

Hoe de Google Ads-veiling werkt

De juiste boodschap overbrengen met tekstadvertenties

Advertenties relevant maken met zoekadvertentie-extensies

Efficiëntie verhogen met automatisch bieden

Waardevolle klanten bereiken met zoekdoelgroepen

Prestaties verbeteren met de optimalisatiescore

Assessments

Aan het einde van veel leertrajecten en alle certificeringspaden kunt u een assessment afleggen. Als u voor de assessment slaagt, verdient u de prestatie of certificering voor dat onderwerp.