Bli kjent med Skillshop

Om Skillshop

Skillshop er en Google-opplæringsplattform som du kan bruke for å forbedre ferdighetene dine innen Googles verktøy og løsninger. Plattformen passer for alle som bruker produktene nedenfor. Når du registrerer deg, kan du når som helst gå til nettkursene våre, og du kan fullføre dem i ditt eget tempo.

• Android

• Authorized Buyers

• Google Ad Manager

• Google AdMob

• Google Ads

• Analytics-akademiet

• Google Digital Academy

• Google Marketing Platform

• Google Min bedrift

• Google for Education

• Waze

• Og det er mer i vente!

Fordeler

Med rask, brukervennlig opplæring kan du tilegne deg mer kunnskap: Meld deg på en kursplan og fullfør de tilhørende kursene. Deretter kan du teste kunnskapen din ved å ta tester. Avhengig av hvilken kursplan du velger, oppnår du en prestasjon eller en sertifisering som vises i profilen din.