Kennismaken met Skillshop

Over Skillshop

Skillshop is een Google-trainingsplatform waarmee u uw vaardigheden met Google-tools en -oplossingen kunt verbeteren. Het is bedoeld voor iedereen die de onderstaande producten gebruikt. Wanneer u zich aanmeldt, kunt u op elk gewenst moment toegang krijgen tot onze online cursussen en deze in uw eigen tempo afronden.

• Android

• Authorized buyers

• Google Ad Manager

• Google AdMob

• Google Ads

• Analytics Academy

• Google Digital Academy

• Google Marketing Platform

• Google Mijn Bedrijf

• Google for Education

• Waze

• Binnenkort nog meer

Voordelen

U kunt uw kennis vergroten met korte en gebruiksvriendelijke trainingen: Schrijf u in voor een leertraject en volg de bijbehorende cursussen. Vervolgens kunt u uw kennis toetsen door kennistests af te leggen. Afhankelijk van het leerpad dat u selecteert, verdient u wanneer u slaagt een prestatie of een certificering die in uw profiel wordt weergegeven.