Navigeren in Skillshop

Nieuw bij Skillshop? In dit artikel wordt beschreven hoe u de interface gebruikt.

Navigatie

De navigatielinks worden linksboven in elk scherm van Skillshop weergegeven. Deze bieden toegang tot de belangrijkste gedeelten:

Home: Dit is de hoofdpagina met de nieuwste cursussen, waaronder uitgelichte en aanbevolen trainingen.

Browsen: Zoek categorieën en onderwerpen waarover u meer wilt leren. Volg cursussen, doorloop leertrajecten, meld u aan voor evenementen of bekijk aanbevolen cursussen.

Blog: Hier vindt u alles wat u moet weten over Skillshop, van navigatie tot nieuwe content, zonder het platform te verlaten.

Meer: Ga naar het Helpcentrum of geef feedback.

Aanvullende navigatie-elementen:

Profiel: Klik rechtsboven op het pictogram van uw afbeelding om uw profiel te openen. Op deze pagina kunt u bekijken welke prestaties en certificeringen u heeft behaald en kunt u uw accountgegevens bewerken.

Toegang krijgen tot een cursus of leertraject

Via het menu Browsen heeft u toegang tot alle beschikbare onderwerpen. U vindt hier ook aanbevolen cursussen en leertrajecten.

Als u op een onderwerp klikt, krijgt u een lijst te zien van alle beschikbare cursussen over dat onderwerp. U kunt ook subcategorieën kiezen als u zich wilt richten op een specifiek subonderwerp.

Klik op Alle activiteiten om toegang te krijgen tot alle cursussen en leertrajecten. Met de cursusnavigatie of filterfunctie kunt u de lijst verfijnen of naar een andere activiteit gaan.

De cursussen en leertrajecten worden in de catalogus gezamenlijk vermeld. U kunt leertrajecten zoeken met het woord 'certificering' in de naam om na te gaan voor welke activiteiten u certificeringen kunt behalen.

U kunt de beschikbare cursussen zo vaak volgen en voltooien als u maar wilt. U kunt een cursus starten, doorgaan naar een nieuwe cursus of andere cursussen later afronden. Op de pagina's Home en Geschiedenis worden uw activiteiten bijgehouden.