Konfigurer kontoen din

Registrer deg

Når du skal registrere deg for Skillshop, oppretter du først en konto ved hjelp av Google-kontoen din.

Her er litt viktig informasjon å huske på når du skal avgjøre hvilken e-postadresse du vil registrere deg med:

• En e-postadresse som brukes ofte: Velg en e-postadresse du sjekker ofte. På den måten går du ikke glipp av viktig informasjon fra Skillshop, for eksempel nyheter, spesialinvitasjoner, kampanjer og lignende.
  • En e-postadresse som er knyttet til en Google-konto: Dette kan være en Gmail-adresse eller en annen e-postadresse, for eksempel e-postadressen din på jobb. E-postadressen skal ideelt sett være den samme adressen du bruker til å få tilgang til Googles annonseprodukter. Hvis du ikke bruker en Gmail-adresse, må du sørge for at e-postadressen er knyttet til Google-kontoen din.

Når du har registrert deg

Gjennomgå og oppdater profilen din

Når du logger på Skillshop for første gang, kommer du til Catalog-siden (Katalog). Når du har logget på, kan du gå til profilen din og oppdatere informasjonen i feltene dine, deriblant bedriftsnavnet og datadelingsstatusen. Det er også lurt å legge til en gjenopprettingsadresse, slik at du kan bruke Skillshop uansett hvor du jobber. Gjenopprettingsadressen bør være en adresse du eier, som er annerledes enn adressen du har lagt inn tidligere.

Slik oppdaterer du profilen din
  1. Logg på Skillshop.
  2. Legg deretter inn navnet på bedriften din. Hvis du legger inn navnet på bedriften din, kan bedriften få rapporter om læringsframgangen og se prestasjonene og sertifiseringene som er oppnådd.
  3. Oppdater tidssonen.
  4. Velg språket du vil bruke. Denne innstillingen blir brukt til å filtrere læringsinnholdet og testene basert på språket du foretrekker.
  5. Velg om du ønsker å få e-post fra Skillshop. Vi anbefaler at du velger å få e-post fra Skillshop, ettersom dette er den viktigste måten du kan få informasjon om anbefalte kurs, undersøkelser og kampanjer på.
  6. Skriv inn en gjenopprettingsadresse, slik at du kan gjenopprette kontoen din hvis du mister tilgangen til e-postadressen du brukte da du konfigurerte kontoen.
  7. For å dele informasjonen om Skillshop-kontoen din med bedriften din og/eller Google, bla nedover til «Del Skillshop-kontoinformasjonen min: Koble Skillshop-kontoen min til Google-kontoene mine (Google Ads, YouTube, Google Marketing Platform osv.) for å dele fremdriften min på Skillshop med disse kontoene.»
    1. Velg alternativet som best dekker behovene dine, og klikk så på denne knappen.
    2. Gå gjennom avtalen om datadeling, og velg «Godta og fortsett».
  8. Klikk på Lagre.

Vi sender deg en e-post der vi ber deg bekrefte e-postadressen din. Når du har bekreftet at e-postadressen stemmer, kan du bruke Skillshop uansett hvor du jobber.

Del profilen din

Du kan dele prestasjonene og sertifiseringene dine ved å gjøre profilen din offentlig.

1. Gå til My Profile-siden din (Min profil).

2. Sett Public-glidebryteren (Offentlig) til «On» (På).

1. Det kan hende du ser en advarsel om at du er i ferd med å gjøre brukerprofilen din tilgjengelig for personer som ikke er pålogget.

3. Klikk på Confirm-knappen (Bekreft).

Når Public-bryteren (Offentlig) er aktivert, kan du kopiere og lime inn nettadressen til profilsiden din, og sende den til andre. Da kan de aktuelle personene se profilen din i tillegg til utmerkelsene og sertifiseringene du har oppnådd.

Merk: Hvis du ønsker å endre for- og etternavnet ditt i Skillshop-profilen din, må du først redigere Google-profilen din.
(Finn ut mer)