A partir de l'1 de setembre de 2021, ningú altre no podrà veure els llocs web de la versió clàssica de Sites. Obteniu informació sobre com podeu convertir-los avui mateix a la nova versió de Sites.

Crear, anomenar, suprimir o copiar un lloc web

Amb Google Sites, podeu crear un lloc web per a qüestions personals o empresarials.

Consell: aquesta secció és per a la nova versió de Google Sites. Obteniu ajuda per a la versió clàssica de Google Sites.

Crear un lloc de Google i posar-li nom

1. A l'ordinador, obriu la versió nova de Google Sites.
  2. A la part superior, a "Crea un lloc web", seleccioneu una plantilla.
  3. A la part superior esquerra, introduïu el nom del lloc web i premeu Retorn.
  4. Afegiu-hi contingut.
  5. A la part superior dreta, feu clic a Publica.

Consell: podeu crear el vostre propi lloc web o estalviar temps començant amb una plantilla.

Canviar el nom d'un lloc web

1. A l'ordinador, obriu la versió nova de Google Sites.
  2. Cerqueu el lloc web el nom del qual voleu canviar.
  3. Feu clic a Més Més i després Canvia el nom.
  4. Escriviu el nom nou i feu clic a D'acord.

Afegir un títol

1. On a computer, open a site in new Google Sites.
  2. In the top left, click Enter site name.
  3. Enter the name of your site.
  4. Press Enter or Return.
Utilitzar, mostrar o amagar una plantilla

Per utilitzar una plantilla:

1. A l'ordinador, aneu a Google Sites.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Galeria de plantilles.
  3. Seleccioneu la plantilla que vulgueu utilitzar.
  4. S'obrirà una còpia de la plantilla.

Per mostrar o amagar una plantilla:

1. A l'ordinador, aneu a Google Sites.
  2. A la part superior esquerra, feu clic a Menú Menu and then Configuració Settings Grey.
  3. Marqueu o desmarqueu l'opció Mostra les plantilles recents a les pantalles d'inici.

Fer una còpia de tot el lloc web

1. A l'ordinador, obriu el lloc web que voleu copiar a la nova versió de Google Sites.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més i després Fes una còpia.
  3. A "Nom del fitxer", introduïu un nom per al lloc web copiat.
  4. A "Pàgines", seleccioneu "Tot el lloc web".
  5. Opcional: per canviar la ubicació del lloc web, feu clic a Canvia.
  6. Feu clic a D'acord.

Consell: si el lloc web és gran, pot ser que no es copiï.

Copiar una selecció de pàgines del lloc web

1. A l'ordinador, obriu el lloc web que voleu copiar a la nova versió de Google Sites.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més i després Fes una còpia.
  3. A "Nom del fitxer", introduïu un nom per al lloc web copiat.
  4. A "Pàgines", seleccioneu "Pàgines seleccionades".
  5. Opcional: per canviar la ubicació de la còpia, feu clic a Canvia.
  6. Feu clic a Següent.
  7. Seleccioneu les pàgines que vulgueu copiar.
  8. Feu clic a D'acord.

Suprimir un lloc web

1. A l'ordinador, obriu la versió nova de Google Sites.
  2. Al lloc web que vulgueu suprimir, feu clic a Més More.
  3. Feu clic a Suprimeix Remove.

Suprimir pàgines seleccionades d'un lloc web

1. A l'ordinador, obriu un lloc web a la nova versió de Google Sites.
  2. A la dreta, feu clic a Pàgines.
  3. Al costat de la pàgina que vulgueu suprimir, feu clic a Més More.
  4. Feu clic a Suprimeix.

Consell: per recuperar les pàgines suprimides, restaureu una versió anterior.

Canviar o tornar a fer servir un URL

Podeu canviar l'URL del vostre lloc web o tornar a fer servir un URL existent del qual sigueu propietari.

Canviar l'URL del lloc web

1. A l'ordinador, obriu el vostre lloc web a la versió nova de Google Sites.
  2. A la part superior dreta, al costat de "Publica", feu clic al desplegable Down i, a continuació, Configuració de publicació.
  3. A "Adreça web", introduïu l'URL que voleu.
  4. Feu clic a Desa.

Tornar a fer servir un URL existent del qual sou propietari

Si voleu fer servir una adreça web que s'està utilitzant actualment o bé que s'ha utilitzat anteriorment en un lloc web del qual sou propietari, canvieu l'URL del lloc web existent abans d'assignar-lo a un altre lloc web.

Pas 1: canvieu l'adreça del lloc web existent

1. A l'ordinador, obriu el lloc web que conté l'URL que voleu tornar a fer servir a la versió nova de Google Sites.
  2. A la part superior dreta, al costat de "Publica", feu clic al desplegable Down i, a continuació, Configuració de publicació.
  3. A "Adreça web", introduïu un altre URL.
  4. Feu clic a Desa.

Pas 2: torneu a fer servir l'adreça per a un altre lloc web

1. Obriu el lloc web per al qual voleu fer servir l'URL.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Publica
  3. A "Adreça web", introduïu un URL.
  4. Feu clic a Publica. L'URL s'assignarà al lloc web nou.

Consell: per tornar a fer servir un URL del qual sigueu propietari, també podeu suprimir de manera permanent el lloc web existent abans d'assignar l'URL a un altre lloc web. Obteniu informació sobre com se suprimeix un lloc web permanentment.

Versió clàssica de Google Sites

Consell: aquesta secció és per a la versió clàssica de Google Sites. Obteniu ajuda per a la nova versió de Google Sites.

Canviar una adreça web

No podeu canviar l'adreça web, però sí que podeu crear una còpia del lloc web i traslladar-la a una adreça web nova.

Consell: només podeu copiar llocs web dels quals sigueu propietari.

1. A l'ordinador, obriu un lloc web a la versió clàssica de Google Sites.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més accions Configuració i després Gestiona el lloc web.
  3. Feu clic a Copia aquest lloc web.
  4. Al costat de "Nom del lloc web", introduïu un nom.
  5. A la part superior, feu clic a Copia.
  6. Opcional: ara podeu suprimir el lloc web antic.