A partir de l'1 de setembre de 2021, ningú altre no podrà veure els llocs web de la versió clàssica de Sites. Obteniu informació sobre com podeu convertir-los avui mateix a la nova versió de Sites.

Crear un lloc web a partir d'una plantilla

Podeu triar entre les plantilles per crear el vostre propi lloc web.

Utilitzar una plantilla

1. A l'ordinador, aneu a Google Sites.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Galeria de plantilles.
  3. Feu clic a la plantilla que vulgueu utilitzar.
  4. S'obrirà una còpia de la plantilla.

Mostrar o amagar una plantilla

1. A l'ordinador, aneu a Google Sites.
  2. A la part superior esquerra, feu clic a MenúMenu and then  Configuració Settings Grey.
  3. Activeu o desactiveu l'opció Mostra les plantilles recents a les pantalles d'inici.

Les plantilles estan disponibles en aquests idiomes:

• català
  • xinès (tradicional)
  • danès
  • neerlandès
  • anglès (Regne Unit)
  • francès
  • alemany
  • italià
  • espanyol de l'Amèrica Llatina
  • japonès
  • portuguès
  • rus
  • espanyol
  • suec
  • tai
  • ucraïnès