Vanaf 1 september 2021 kunnen klassieke Sites niet meer worden bekeken door anderen. Meer informatie over hoe je je sites vandaag nog kunt converteren naar de nieuwe versie van Sites

De laatste wijzigingen aan je site bekijken voordat je deze publiceert

Je kunt de wijzigingen die aan je site zijn aangebracht, bekijken op een scherm waarop de laatste gepubliceerde versie van je site naast je huidige concept wordt weergegeven.

1. Open op je computer een site in de nieuwe versie van Google Sites.
  2. Klik bovenaan op Publiceren.
  3. Je ziet nu twee deelvensters naast elkaar. In het linkervenster staat het huidige concept, in het rechtervenster de laatste gepubliceerde versie van de site.
    • Annotaties aan de linkerkant geven de niet-gepubliceerde wijzigingen aan de site aan.
    • Als je een andere pagina wilt weergeven, klik je in het linkervenster op de gewenste pagina.
    • Als je wilt terugkeren naar de conceptsite om wijzigingen aan te brengen, klik je linksboven op Terug Terug.
  4. Ben je tevreden met het concept en wil je dit publiceren, klik dan rechtsboven op Publiceren.
Tip: Plaats de muisaanwijzer op Informatie Info om na te gaan wie de pagina voor het laatst heeft geüpdatet.

Beoordeling voorafgaand aan publicatie uitschakelen

De laatste wijzigingen aan een site moeten standaard worden beoordeeld voordat de site wordt gepubliceerd. Ga als volgt te werk om deze functie voor één site uit te schakelen:
  1. Open op je computer een site in de nieuwe versie van Google Sites.
  2. Klik bovenaan naast Publiceren op Publicatieopties Publish optionsen dan Publicatie-instellingen.
  3. Vink het selectievakje 'Bewerkers moeten wijzigingen beoordelen voordat de site wordt gepubliceerd' uit.
  4. Klik op Opslaan.