Vanaf 1 september 2021 kunnen klassieke Sites niet meer worden bekeken door anderen. Meer informatie over hoe je je sites vandaag nog kunt converteren naar de nieuwe versie van Sites

Je site verwijderen of herstellen

Elke Google-site waarvan je de eigenaar bent, kun je verwijderen. Elke site die je hebt verwijderd, kun je ook weer herstellen.

Tip: Dit gedeelte gaat over de nieuwe versie van Google Sites (met Maken Create new site rechtsonder). Hulp bij de klassieke versie van Google Sites

Je site verwijderen

1. Open op een computer de nieuwe versie van Google Sites.
  2. Klik op Meer Meer op de site die je wilt verwijderen.
  3. Klik op Verwijderen Remove.
  4. Maak de prullenbak van Google Drive leeg. als je de site definitief wilt verwijderen.

Geselecteerde pagina's van een site verwijderen

1. Open op een computer een site in de nieuwe versie van Google Sites.
  2. Klik rechts op Pagina's.
  3. Klik naast de pagina die je wilt verwijderen op Meer Meer.
  4. Klik op Verwijderen.

Tip: Je kunt verwijderde pagina's herstellen door een eerdere versie te herstellen.

Je site herstellen

Google-sites worden als bestanden opgeslagen in Google Drive. Je kunt een verwijderde site herstellen via Google Drive. Meer informatie over hoe je een site kunt herstellen

Klassieke versie van Google Sites

Tip: Dit gedeelte gaat over de klassieke versie van Google Sites (met Maken linksboven). Hulp bij de nieuwe versie van Google Sites.

Je site verwijderen of herstellen

Een site verwijderen

1. Open op een computer in site in de klassieke versie van Google Sites.
  2. Klik op Instellingen Instellingen and then Site beheren.
  3. Klik op Algemeen and then Deze site verwijderen.
  4. Klik op Verwijderen om te bevestigen dat je de site wilt verwijderen.

Een site herstellen

Een site die je hebt verwijderd, kun je binnen dertig dagen herstellen.

1. Open op een computer een site in de klassieke versie van Google Sites.
  2. Klik op Verwijderde sites.
  3. Klik naast de verwijderde site op Site herstellen.

Het webadres van een verwijderde site opnieuw gebruiken

Je kunt een site definitief verwijderen en het webadres vervolgens opnieuw gebruiken. Nadat een site definitief is verwijderd, kun je deze niet meer herstellen.

1. Log in bij de klassieke versie van Google Sites.
  2. Klik op Verwijderde sites.
  3. Klik naast de verwijderde site op Definitief verwijderen.