Een Google-site verwijderen

Volg de onderstaande stappen om een site te verwijderen die is gemaakt met Google Sites. Alleen eigenaren kunnen een site verwijderen.

1. Open de site op sites.google.com.
  2. Klik op de knop Meer acties en selecteer Site beheren.
  3. Klik op Algemeen.
  4. Klik op Deze site verwijderen. Er wordt een bevestigingsvenster geopend.
  5. Klik op de knop Verwijderen om te bevestigen dat u de site wilt verwijderen.

Een site herstellen

Volg deze stappen om een site binnen 30 dagen na verwijdering te herstellen:

1. Ga naar sites.google.com.
  2. Op deze pagina ziet u alle sites waarvan u eigenaar bent. Zoek de site die u wilt herstellen in het gedeelte 'Verwijderde sites' van deze pagina.
  3. Klik op de knop Site herstellen. Uw site wordt vervolgens hersteld.