Je site verwijderen of herstellen

Je kunt elke Google-site verwijderen waarvan je de eigenaar bent. Mocht je een site per ongeluk hebben verwijderd, dan heb je dertig dagen de tijd om de fout te herstellen.

Dit artikel is voor de klassieke versie van Google Sites (zonder de knop Publiceren in de rechterbovenhoek). Hulp bij de nieuwe versie van Google Sites.

Een site verwijderen

1. Open je website in Google Sites.
  2. Klik op 'Meer acties' Meer acties en vervolgens Site beheren.
  3. Klik op Algemeen en vervolgens Deze site verwijderen.
  4. Klik op Verwijderen om te bevestigen dat je de site wilt verwijderen.

Een site herstellen

1. Log in bij Google Sites met je Google-account.
  2. Klik op Verwijderde sites.
  3. Klik naast de verwijderde site op Site herstellen.

Een site definitief verwijderen om de URL opnieuw te gebruiken

Als je zeker weet dat je een site wilt verwijderen en de URL opnieuw wilt gebruiken, kun je de site uit je prullenbak verwijderen voordat de dertig dagen zijn verstreken. Als je een site definitief hebt verwijderd, kun je dit niet meer ongedaan maken.

1. Log in bij Google Sites met je Google-account.
  2. Klik op Verwijderde sites.
  3. Klik naast de verwijderde site op Permanent verwijderen.

Gerelateerd onderwerp

Content uit Google verwijderen