Suprimir o restaurar un lloc web

Podeu suprimir qualsevol lloc web de Google Sites que tingueu en propietat o restaurar-ne un que hàgiu suprimit.

Consell: aquesta secció és per a la nova versió de Google Sites (a la part inferior dreta es veu l'opció Crea Create new site). Obteniu ajuda per a la versió clàssica de Google Sites.

Suprimir un lloc web

1. A l'ordinador, obriu la nova versió de Google Sites.
  2. Al lloc web que vulgueu suprimir, feu clic a Més More.
  3. Feu clic a Suprimeix Remove.
  4. Per suprimir el lloc web permanentment, buideu la paperera de Google Drive.

Restaurar un lloc web

Els llocs web de Google Sites es desen com a fitxers a Google Drive. Per restaurar-ne un, ho heu de fer des de Google Drive. Obteniu informació sobre com podeu restaurar el vostre lloc web.

Versió clàssica de Google Sites

Consell: aquesta secció és per a la versió clàssica de Google Sites (a la part superior esquerra es veu l'opció "Crea"). Obteniu ajuda per a la versió nova de Google Sites.

Suprimir o restaurar un lloc web

Suprimir un lloc web

1. A l'ordinador, obriu un lloc web a la versió clàssica de Google Sites.
  2. Feu clic a Configuració Configuració i, a continuació, Gestiona el lloc web.
  3. Feu clic a General i, a continuació, Suprimeix aquest lloc web.
  4. Per confirmar que voleu suprimir el lloc web, feu clic a Suprimeix.

Restaurar un lloc web

Si fa menys de 30 dies que heu suprimit el vostre lloc web, podeu restaurar-lo.

1. A l'ordinador, obriu un lloc web a la versió clàssica de Google Sites.
  2. Feu clic a Llocs web suprimits.
  3. Al costat del lloc web suprimit, feu clic a Restaura el lloc web.

Reutilitzar l'adreça web d'un lloc web suprimit

Podeu suprimir permanentment un lloc web i reutilitzar l'adreça web. Després de suprimir-lo permanentment, no el podeu restaurar.

1. Inicieu la sessió a la versió clàssica de Google Sites.
  2. Feu clic a Llocs web suprimits.
  3. Al costat del lloc web suprimit, feu clic a Suprimeix permanentment.