Notificación

A partir de l'1 de setembre de 2021, ningú altre no podrà veure els llocs web de la versió clàssica de Sites. Obteniu informació sobre com podeu convertir-los avui mateix a la nova versió de Sites.

La pàgina que has sol·licitat actualment no està disponible en el teu idioma. Pots seleccionar un altre idioma a la part inferior de la pàgina o bé traduir de manera instantània qualsevol pàgina web a l'idioma que vulguis mitjançant la funció de traducció integrada de Google Chrome.

Requisitos para usar Google Sites

Puedes acceder a Google Sites desde un ordenador, un teléfono o un tablet. Si quieres modificar un sitio web, deberás hacerlo desde un ordenador.

Navegador web

Puedes ver tus sitios web con las dos últimas versiones de los siguientes navegadores:

• Google Chrome
  • Mozilla Firefox
  • Internet Explorer
  • Microsoft Edge
  • Safari

Cuando modifiques un sitio web, asegúrate de que:

• Usas la versión 24 (o posterior) de Chrome o la última versión de Firefox.
  • Las cookies y JavaScript estén activados.
Búsqueda
Borrar búsqueda
Cerrar búsqueda