Bezoekersabonnementen op uw site

Bezoekers van uw site kunnen via RSS-feeds toegang krijgen tot uw updates.

Ga als volgt te werk als u een URL beschikbaar wilt maken voor bezoekers, zodat ze zich kunnen abonneren op een pagina van uw site:

1. Navigeer naar de pagina waarop u een feedlink wilt plaatsen.
  2. Voeg op die pagina een hyperlink naar http://www.uwURL.com/posts.xml toe (vervang 'www.uwURL.com' door het adres van uw pagina en vergeet niet /posts.xml toe te voegen aan het einde).
De enige sjabloon die momenteel werkt met posts.xml, is de paginasjabloon voor aankondigingen.