Misbruik en illegale activiteit melden

Je kunt een Google-site melden als je meent dat deze in strijd is met ons Programmabeleid.

Dit artikel is voor de klassieke versie van Google Sites (zonder de knop Publiceren in de rechterbovenhoek). Hulp bij de nieuwe versie van Google Sites.

Misbruik en ongeoorloofde verspreiding van persoonlijke informatie melden

Je kunt als volgt een Google-site melden vanwege schending van een of meer van de contentvoorwaarden, zoals uiteengezet in ons Programmabeleid:

1. Klik op de link Misbruik melden, die onder aan elke Google Sites-pagina staat.
  2. Vul het rapport in.
  3. Klik op Verzenden.

Nadat je de melding hebt ingevuld en verzonden, beoordelen we deze en ondernemen we zo nodig actie.

Illegale activiteit melden

• Met deze tool kun je illegale activiteit melden.