Een probleem met Google Sites oplossen

Als je een site of pagina niet kunt zien, kun je het probleem mogelijk aan de hand van de volgende informatie oplossen.

'Je hebt toestemming nodig'

Je krijgt deze foutmelding als je geen rechten hebt om een ​​item op de pagina te bekijken.

Hier volgen enkele stappen die je kunt proberen:

• Schakel over naar een ander account: Je bent momenteel ingelogd als . Heb je meerdere Google-accounts, of een account voor je school, werk of website, dan moet je misschien overschakelen naar een ander account.
  • Neem contact op met de eigenaar van de site: Vraag de eigenaar van de site om te wijzigen wat je op de site kunt zien.
  • Vraag toestemming om een ​​bestand te bekijken: Als je een Google-document, agenda, video of ander bestand niet kunt zien, kun je de eigenaar van het bestand om toestemming vragen.
  • Vraag om hulp in het Helpforum van Google Sites.
  • Contact opnemen met je beheerder: als je een Google-account via je werk of school hebt, kun je de beheerder om hulp vragen.

Je kunt geen sites in de nieuwe versie van Google Sites gebruiken

Hier volgen enkele stappen die je kunt proberen:

404-fouten

Je ziet deze foutmelding als je een site of pagina bezoekt die niet bestaat of waarvoor je geen toestemming hebt.

Gebruik je Google Sites voor school of werk, dan kun je de beheerder om hulp vragen.

Je kunt ook hulp vragen in het Helpforum van Google Sites.

Een probleem of illegale activiteit melden

Je kunt een Google-site bij ons melden als je vindt dat deze niet voldoet aan een of meer regels in ons Programmabeleid.

1. Klik op Misbruik melden. Je vindt deze optie rechtsonder op alle pagina's in de nieuwe versie van Google Sites, en linksonder op alle pagina's in de klassieke versie van Google Sites.
  2. Voltooi het rapport en klik op Verzenden.

Meer informatie over het melden van illegale activiteit.