Vanaf 1 september 2021 kunnen klassieke Sites niet meer worden bekeken door anderen. Meer informatie over hoe je je sites vandaag nog kunt converteren naar de nieuwe versie van Sites

Een probleem met Google Sites oplossen

Als je een site of pagina niet kunt zien, kun je het probleem mogelijk aan de hand van de volgende informatie oplossen.

Je hebt toestemming nodig

Je krijgt deze foutmelding als je geen rechten hebt om een ​​item op de pagina te bekijken.

Hier volgen enkele stappen die je kunt proberen:

Je kunt geen sites in de nieuwe versie van Google Sites gebruiken

Hier volgen enkele stappen die je kunt proberen:

404-fouten

Je ziet deze foutmelding als je een site of pagina bezoekt die niet bestaat of waarvoor je geen toestemming hebt.

Als je Google Sites voor school of werk gebruikt, kun je de beheerder om hulp vragen.

Je kunt ook hulp vragen op het Helpforum van Google Sites.

Een probleem of illegale activiteit melden

Je kunt een Google-site bij ons melden als je vindt dat deze niet voldoet aan een of meer regels in ons Programmabeleid.

1. Klik op Misbruik melden. Je vindt deze optie rechtsonder op alle pagina's in de nieuwe versie van Google Sites en linksonder op alle pagina's in de klassieke versie van Google Sites.
  2. Vul het rapport in en klik op Verzenden.

Meer informatie over hoe je illegale activiteit kunt melden