Observera att kundsupportteamet inte erbjuder felsökningstjänster på det aktuella visningsspråket. Om du vill kontakta supportteamet måste du först byta till engelska eller något annat språk som stöds (spanska, portugisiska och japanska).

Lägg till spårningsadresser i dina sociala medier-kampanjer och engine track-kundkonton

Om besök och konverteringar ska attribueras till sociala medier-kampanjer i nya Search Ads 360 måste klick omdirigeras till nya Search Ads 360 via Search Ads 360-spårningsadressen. Varje spårningsadress har unika id:n som nya Search Ads 360 använder för att spåra unika besök på din webbplats och för att attribuera konverteringar under besöket tillbaka till de specifika kampanjer och sökord som ledde till besöket.

När en sociala medier-kampanj har laddats upp till nya Search Ads 360 läggs spårningsadresser till i den. Sedan kan du ladda ned kampanjen från nya Search Ads 360 och ladda upp den på sociala medier-plattformen eller till engine track-kundkontot på nytt för att tillämpa spårningsadresserna.

Anvisningar

Så här lägger du till spårningsadresser:

1. Exportera dina kampanjer från engine track-kundkontot.
  2. Ladda upp kampanjerna till nya Search Ads 360.
    1. Nya Search Ads 360 lägger till spårningsadresserna i kampanjernas målsidesadresser.
  3. Ladda ned masspubliceringsarkfilen från nya Search Ads 360 och ladda sedan upp den till engine track-kundkontot.