Het supportteam biedt geen services voor probleemoplossing in uw huidige weergavetaal. Als u contact wilt opnemen met medewerkers van het supportteam, schakelt u eerst over naar het Engels of een andere ondersteunde taal (Spaans, Portugees of Japans).

Formulekolommen en aangepaste conversiekolommen migreren naar de nieuwe versie van Search Ads 360

Formulekolommen en aangepaste kolommen automatisch kopiëren tussen de vorige en nieuwe versie van Search Ads 360

In de nieuwe versie van Search Ads 360 zijn formulekolommen en aangepaste conversiekolommen vervangen door aangepaste kolommen. In januari 2021 zijn we begonnen met het kopiëren van formulekolommen en aangepaste conversiekolommen in de vorige versie van Search Ads 360 naar aangepaste kolommen in de nieuwe versie van Search Ads 360.

Met een aangepaste kolom kunt u conversiekolommen filteren op specifieke conversieacties die eigendom zijn van het account dat eigenaar is van de aangepaste kolom. Zo kunt u zeer relevante rapportkolommen maken voor uw conversiedoelen. Daarnaast kunnen met deze functionaliteit conversieacties die eigendom zijn van onderliggende accounts, worden gebruikt in de filters voor aangepaste conversiekolommen.

Hoewel er automatisch wordt gekopieerd, moet u enkele belangrijke zaken weten over het proces en weten welke acties die u mogelijk moet ondernemen tijdens en na elke synchronisatie.

Hoe het werkt

• We kopiëren uw formulekolommen en aangepaste conversiekolommen automatisch.
  • Als hierbij een fout optreedt, ziet u deze in de vorige of nieuwe versie van Search Ads 360, waar u de wijziging heeft aangebracht. Als u bijvoorbeeld een kolom maakt in de vorige versie van Search Ads 360 en deze een fout oplevert, ziet u de fout in de vorige versie van Search Ads 360. Als u daarentegen een kolom in de nieuwe versie van Search Ads 360 bewerkt die resulteert in een fout, ziet u de fout in de nieuwe versie van Search Ads 360.

Synchronisatiestatus

• Een synchronisatie-icoon geeft aan dat de kolom momenteel wordt gesynchroniseerd. Dit gebeurt meestal als de formulekolom recent is gemaakt of bewerkt. Kom later terug.
  • Een fouticoon geeft aan dat de kolom niet kan worden gesynchroniseerd vanwege een fout en dat u actie moet ondernemen om het probleem op te lossen. Als u de kolom wilt blijven gebruiken, bewerkt u de formulekolom om de foutgegevens te bekijken en te zien hoe u het probleem kunt oplossen. U kunt de kolom ook handmatig maken in de nieuwe versie van Search Ads 360.
  • Een waarschuwingsicoon geeft aan dat u kunt wachten tot de fout vanzelf is opgelost, meestal na de volgende synchronisatie.
  • Als er geen icoon staat, is de kolom gesynchroniseerd.
Vernieuw de Search Ads 360-pagina in uw webbrowser om de nieuwste synchronisatiestatus te bekijken.

Gerelateerde link