Observera att kundsupportteamet inte erbjuder felsökningstjänster på det aktuella visningsspråket. Om du vill kontakta supportteamet måste du först byta till engelska eller något annat språk som stöds (spanska, portugisiska och japanska).

Kampanjtyper som stöds i Search Ads 360

Med hjälp av kampanjer kan du strukturera produkterna och tjänsterna du annonserar om. Kampanjtypen styr i vilken typ av annonseringsnätverk annonsen visas eller vilken typ av annons som visas.

Varje annonseringsplattform kan ha stöd för olika kampanjtyper. I följande tabell visas kampanjtyper för var och en av de annonseringsplattformar som stöds i Search Ads 360.

Annonseringsplattform Kampanjtyp som stöds
Google Ads
  • Kampanj i söknätverket
  • Shopping-kampanj
  • Kampanj med dynamiska sökannonser
  • Appkampanj**
  • Discovery-kampanj*
  • Displaykampanj**
  • Performance Max-kampanj*
  • Hotell-/resekampanj**
  • Demand Gen-kampanj*
  • Videokampanj**
  • Lokal kampanj**
  • Smart kampanj**

*Stöd för spårning och budgivning i Floodlight stöds delvis för dessa kampanjtyper.

**Floodlight-spårning stöds inte för dessa kampanjtyper.

Microsoft Advertising
  • Söknätverkskampanj, inklusive att välja eller välja bort Microsoft Audience Network
  • Shopping-kampanj
  • Smart Shopping-kampanj (endast redigering)
  • Kampanj med dynamiska sökannonser
Hjälpcentret för Yahoo! JAPAN Ads
  • Kampanj i söknätverket
  • Kampanj med dynamiska sökannonser (dynamiska annonser för sökning)
Baidu-annonsering
  • Söknätverkskampanjer
Textannonser kan visas i Display-nätverket om du väljer att rikta in dig på det nätverket.