Observera att kundsupportteamet inte erbjuder felsökningstjänster på det aktuella visningsspråket. Om du vill kontakta supportteamet måste du först byta till engelska eller något annat språk som stöds (spanska, portugisiska och japanska).

När tillgångar visas

Google Ads Ikonen för Bing Ads Gäller konton hos Google Ads, Microsoft Advertising och Yahoo! JAPAN Ads i nya Search Ads 360.

Annonser som visas med tillgångar (tidigare kallade tillägg) blir mer framträdande och vanligtvis också mer effektiva, det vill säga fler människor klickar på dem. Kvaliteten på din annons och konkurrenskraften hos ditt bud kan påverka om tillgången visas eller inte.