Observera att kundsupportteamet inte erbjuder felsökningstjänster på det aktuella visningsspråket. Om du vill kontakta supportteamet måste du först byta till engelska eller något annat språk som stöds (spanska, portugisiska och japanska).

Stoppa e-postmeddelanden om automatiska regler

Du kan stänga av e-postmeddelanden om dina regler genom att ändra e-postinställningen för den specifika regeln, pausa regeln eller ta bort den. Om regeln är endast meddelande måste du pausa den för att sluta få e-post från denna regel.

Ändra e-postinställningen för en regel

1. Logga in på nya Search Ads 360.
  2. Klicka på verktygs- och inställningsikonen och sedan på Regler.
  3. Klicka på Redigera i kolumnen Åtgärder för att ändra regeln som du vill uppdatera.
  4. Utöka avsnittet Resultat via e-post och välj hur ofta du vill få e-post om regeln.
    Om du inte vill få någon e-post väljer du Ingen e-post.
  5. Klicka på Spara regel.

Pausa eller ta bort en regel med e-postaviseringar

1. Logga in på nya Search Ads 360.
  2. Klicka på verktygs- och inställningsikonen och sedan på Regler.
  3. Klicka på pilen bredvid statusikonen för valfri regel och välj Pausa eller Ta bort i rullgardinsmenyn.
Om du vill ändra statusen för flera regler samtidigt markerar du kryssrutan bredvid de regler du vill ändra. Klicka på Redigera och välj status.