Bemærk! Kundesupportteamet yder ikke fejlfindingstjenester på det aktuelt valgte visningssprog. Hvis du vil kontakte supportteamet, skal du først skifte til engelsk eller et af de øvrige understøttede sprog (spansk, portugisisk eller japansk).

Stop mails om automatiske regler

Hvis du ikke ønsker at modtage mails med opdateringer om dine regler, kan du ændre mailindstillingerne for den aktuelle regel, sætte reglen på pause eller fjerne den. Hvis reglen kun gælder for notifikationer, skal du sætte den på pause, hvis du ikke længere ønsker at modtage mails via den pågældende regel.

Rediger mailindstillingen for en regel

1. Log ind på den nye version af Search Ads 360.
  2. Klik på ikonet for værktøjer og indstillinger , og klik derefter på Regler.
  3. Klik på Rediger i kolonnen "Handlinger" for at ændre den regel, du vil opdatere.
  4. Udvid sektionen "Mailresultater" ´, og vælg derefter, hvor ofte du vil modtage mails om din regel.
    Hvis du slet ikke vil modtage e-mails, skal du vælge Ingen mail.
  5. Klik på Gem regel.

Sæt en regel på pause, eller fjern den med mailnotifikationer

1. Log ind på den nye version af Search Ads 360.
  2. Klik på ikonet for værktøjer og indstillinger , og klik derefter på Regler.
  3. Klik på pilen ud for statusikonet for en regel, og vælg Sæt på pause eller Fjern på rullemenuen.
Hvis du samtidig vil ændre status for flere regler, skal du markere afkrydsningsfeltet ud for de regler, du vil ændre. Klik på Rediger, og vælg derefter statussen.