Observera att kundsupportteamet inte erbjuder felsökningstjänster på det aktuella visningsspråket. Om du vill kontakta supportteamet måste du först byta till engelska eller något annat språk som stöds (spanska, portugisiska och japanska).

Göra ändringar via massredigeringar

Med massredigering kan du göra flera ändringar i flera konton och annonseringsplattformar samtidigt. Om du vill köra massredigeringar automatiskt med en tid och frekvens som du väljer kan du även skapa en automatisk regel från en massredigering.

För närvarande kan du massredigera följande objekt i den nya Search Ads 360-upplevelsen:

• Kampanjer
  • Annonsgrupper
  • Annonser
  • Produktgrupper
  • Sökord
  • Negativa sökord
  • Sökord
  • Enheter
  • Anpassade dimensioner
Viktigt! Du kan fortfarande massredigera dina befintliga utökade textannonser i nya Search Ads 360, men du kan inte längre skapa nya utökade textannonser. Läs mer om denna ändring för utökade textannonser.

Anvisningar

1. Logga in på nya Search Ads 360.
  2. Klicka på Kampanjer, Annonsgrupper, Annonser, Produktgrupper eller Sökord på sidmenyn till vänster för att nå motsvarande sida.
  3. Du kan markera flera objekt genom att markera kryssrutan bredvid motsvarande objekt och sedan klicka på Redigera. Sedan kan du redigera attribut som bud, budget eller matchningstyp för alla markerade objekt.
  4. (Valfritt) Klicka på Förhandsgranska för att förhandsgranska ändringarna innan du definitivt genomför dem.

Tänk på detta

Under vissa omständigheter (särskilt när du har filtrerat dina objekt med ett resultatmätvärde) kanske antalet objekt du väljer inte matchar det exakta antalet objekt i bekräftelsemeddelandet efter massredigeringarna. Det beror på att den data du väljer kan ändras snabbt och kan ha ändrats medan redigeringarna behandlades.