Huomaa, että asiakastukitiimi ei tarjoa vianetsintäpalveluja valitsemallasi kielellä. Jos haluat ottaa yhteyttä tukitiimiin, vaihda ensin kieleksi englanti tai jokin toinen tuettu kieli (espanja, portugali tai japani).

Laskeutumissivukokemus

Koskee Google Adsia
Google Ads Tämä artikkeli koskee vain uuden Search Ads 360 ‐version Google Ads ‐tilejä.

Laskeutumissivukokemus on yksi useista eri tekijöistä, joiden avulla avainsanan laatupisteet määritellään. Laskeutumissivukokemukseen vaikuttavat esimerkiksi sivun sisältämien tietojen hyödyllisyys ja osuvuus, helppokäyttöisyys käyttäjälle, linkkien määrä sivulla ja odotukset, jotka käyttäjillä on klikatun mainosaineiston perusteella.

Lue lisää laskeutumissivujen testaamisesta, arvioinnista ja optimoinnista sekä laskeutumissivujen ongelmien ratkaisemisesta Google Adsin ohjekeskuksesta.