Observera att kundsupportteamet inte erbjuder felsökningstjänster på det aktuella visningsspråket. Om du vill kontakta supportteamet måste du först byta till engelska eller något annat språk som stöds (spanska, portugisiska och japanska).

Ta bort sökord

Du kan ta bort enskilda sökord eller flera sökord samtidigt från en annonsgrupp.

Ta bort sökord

1. Logga in på nya Search Ads 360.
  2. Klicka på kampanjen där du vill ta bort sökorden.
  3. Klicka på Sökord på sidmenyn till vänster och klicka sedan på Sökord för sök eller Sökord för Display/video (endast kampanjer i Googles Display-nätverk) högst upp.
  4. Markera kryssrutan vid sökorden du vill ta bort.
  5. Klicka på Redigera och välj Ta bort.
  6. Klicka på Ta bort en gång till i dialogrutan som visas.