Observera att kundsupportteamet inte erbjuder felsökningstjänster på det aktuella visningsspråket. Om du vill kontakta supportteamet måste du först byta till engelska eller något annat språk som stöds (spanska, portugisiska och japanska).

Hitta sökordens status

Sökordens status anger om dina annonser är aktiva. I denna artikel beskriver vi var du hittar sökordsstatusen i ditt Google Ads-konto.

Innan du börjar

Läs om olika typer av sökordsstatus och vad de betyder i Om sökordsstatus.

Anvisningar

Du hittar sökordsstatusen i kolumnen Status i statistiktabellen. Så här öppnar du den:

1. Logga in på nya Search Ads 360.
  2. Klicka på Sökord på sidmenyn till vänster.
  3. Sökordens status visas i kolumnen Status.