Observera att kundsupportteamet inte erbjuder felsökningstjänster på det aktuella visningsspråket. Om du vill kontakta supportteamet måste du först byta till engelska eller något annat språk som stöds (spanska, portugisiska och japanska).

Redigera sökord

Du kan försöka förbättra dina sökord genom att ändra deras matchningstyp, bud och annat. Du kan till exempel höja buden för sökord som ger bra resultat och sänka dem för sökord som inte leder till försäljning. Du kan öka försäljningen och sänka kostnaderna genom att lägga till, ändra och ta bort sökord, matchningstyper, bud och annat. Anta till exempel att din kampanj har visats ett tag och att resultaten tyder på att vissa sökord fungerar bättre än andra.

Tänk på att när du ändrar själva sökordet tar du bort det ursprungliga sökordet och skapar ett nytt. Det innebär också att statistiken om sökordet nollställs.

I denna artikel beskriver vi hur du redigerar och tar bort sökord. Du kan också läsa mer om sökord och hur du lägger till sökord.

Redigera sökord

1. Logga in på nya Search Ads 360.
  2. Klicka på Sökord på sidmenyn till vänster och sedan på Sökord för sök högst upp. For kampanjer i Googles Display-nätverk klickar du på Sökord för Display/video.
  3. Leta reda på sökordet du vill redigera.
    • Så här redigerar du själva sökordet:
    1. Klicka på pennikonen Redigera vid sökordet.
    2. Gör ändringarna och klicka på Spara.
    • Så här gör du andra ändringar:
    1. Markera rutan vid sökorden du vill redigera.
    2. Klicka på Redigera och välj ett alternativ på menyn.
    3. Om du vill göra andra ändringar än att aktivera, pausa eller ta bort sökord gör du ändringarna och klickar på Använd.
  4. Du kan även klicka på Förhandsgranska för att se ändringarna innan du tillämpar dem.
  5. Klicka på pennikonen Redigera vid beloppet i kolumnen Högsta CPC om du vill ändra budet.
Obs! Om du använder automatisk budgivning i Google Ads optimeras buden automatiskt och det visas ingen pennikon i kolumnen Högsta CPC.