Observera att kundsupportteamet inte erbjuder felsökningstjänster på det aktuella visningsspråket. Om du vill kontakta supportteamet måste du först byta till engelska eller något annat språk som stöds (spanska, portugisiska och japanska).

Om automatisk budgivning i nya Search Ads 360

Med automatisk budgivning slipper du själv sköta grovgörat och du behöver inte gissa dig fram till vilka bud som uppfyller dina verksamhetsmål. Alla våra automatiska budstrategier är utformade för att hjälpa dig nå ett specifikt mål för din verksamhet.

Search Ads 360 använder avancerad maskininlärning för att automatisera processen med att ange bud på några av de annonseringsplattformar som stöds för dina annonseringsinriktningar. Automatisk budgivning kan hjälpa dig att nå dina mål på ett effektivt sätt, beroende på dina verksamhetsmål och om du vill fokusera på att få klick, exponeringar, konverteringar eller intäkter.

Anta att du vill få fler konverteringar i alla dina kampanjer med ett visst CPA-mål, men att du inte vill ange bud för hundratals enskilda sökord. Genom att lägga till kampanjerna i en portföljbudstrategi med Mål-CPA och ange ett CPA-mål optimeras buden automatiskt så att du får bättre resultat för dina mål.

Du kan ange följande budstrategier i Search Ads 360 för budstrategier som ägs av underordnade förvaltarkonton:

• Konfigurera portföljbudstrategier i Budstrategier i Delat bibliotek i Verktyg och inställningar.
    • Mål-CPA
    • Mål-ROAS
    • Målexponeringsandel
  • Konfigurera budgetbudstrategier i Budgivning och planering för att kunna tilldela en viss budget för en viss tidsperiod (till exempel en månad eller ett kvartal). Search Ads 360 gör bud- och budgetjusteringar över tid för att motsvara din budget och dina konverteringsmål.
    • Budgetbudstrategi: Maximera klick
    • Budgetbudstrategi: Maximera konverteringar
    • Budgetbudstrategi: Maximera konverteringsvärde

Du kan också skapa följande budstrategier för Google Ads från ett underordnat förvaltarkonto i Search Ads 360:

• Maximera klick i Google Ads
  • Maximera konverteringar i Google Ads
  • Maximera konverteringsvärdet i Google Ads

I följande tabell hittar du en beskrivning av de olika automatiska budstrategierna.

Automatiska budstrategier

Mål Budstrategi

Få fler konverteringar med din mål-CPA.

Mål-CPA ställer automatiskt in buden så att du får så många konverteringar som möjligt till den målkostnad per åtgärd (CPA) du anger. Vissa konverteringar kan kosta mer eller mindre än målet.

Läs mer om mål-CPA.

Nå en målavkastning på annonsutgift (ROAS) när du värderar varje konvertering olika

Med Mål-ROAS anges dina bud automatiskt så att du får så högt konverteringsvärde som möjligt för den mål-ROAS (avkastning på annonsutgift) du anger. Vissa konverteringar kan ge högre eller lägre avkastning än ditt mål.

Läs mer om mål-ROAS.

Öka synligheten.

Målexponeringsandel ställer automatiskt in bud med målet att visa din annons på den absolut högsta positionen på sidan, högt upp på sidan eller var som helst på den första sidan med sökresultat.

Läs mer om målexponeringsandel.

Öka antalet klick genom att spendera din budget.

Budgetbudstrategi: Maximera klick ställer automatiskt in bud och budget så att du får så många klick som möjligt för dina målutgifter.

Läs mer om budgetbudstrategier.

Få fler konverteringar med din budget

Budgetbudstrategi: Maximera konverteringar ställer automatiskt in bud och budget så att du får så många konverteringar som möjligt för din kampanj inom din målbudget.

Läs mer om budgetbudstrategier.
Få ett bättre konverteringsvärde när du spenderar din budget.

Budgetbudstrategi: Maximera konverteringsvärde ställer automatiskt in bud och budgetar så att du får det bästa konverteringsvärdet för din kampanj inom din målbudget.

Läs mer om budgetbudstrategier.
Du kan aktivera Google Ads-budgivning vid auktion (eller Smart Bidding) i konverteringsbaserade bud- och budgetbudstrategier i Search Ads 360. Läs mer om hur du använder budgivning vid auktion i Google Ads i Search Ads 360.

Kampanjtyper som stöds

Budjusteringar i Search Ads 360 kan tillämpas på följande kampanjtyper:

• Sökkampanjer i Google Ads, Microsoft Advertising, Yahoo! JAPAN Ads och Baidu
  • Shopping-kampanjer i Google Ads och Microsoft Advertising
  • Performance Max-kampanjer i Google Ads
  • Dynamiska sökannonskampanjer i Google Ads, Microsoft Advertising och Yahoo! JAPAN Ads.

Läs om hur du skapar en portföljbudstrategi i Search Ads 360.