Observera att kundsupportteamet inte erbjuder felsökningstjänster på det aktuella visningsspråket. Om du vill kontakta supportteamet måste du först byta till engelska eller något annat språk som stöds (spanska, portugisiska och japanska).

Pausa och återuppta annonsgrupper

I denna artikel beskriver vi hur du pausar, återupptar och tar bort annonsgrupper.

Anvisningar

Pausa, aktivera och ta bort annonsgrupper

1. Logga in på nya Search Ads 360.
  2. Klicka på Annonsgrupper på sidmenyn.
  3. I kolumnen Status kan du se respektive annonsgrupps aktuella status.
  4. Klicka på kryssrutan vid annonsgrupperna du vill ändra.
  5. Klicka på rullgardinsmenyn Redigera ovanför annonsgrupperna och välj Aktivera, Pausa eller Ta bort.

Hitta borttagna annonsgrupper

1. Logga in på nya Search Ads 360.
  2. Klicka på Annonsgrupper på sidmenyn till vänster.
  3. Klicka på pilikonen Öppna navigeringspanelen högst upp till vänster för att visa navigeringspanelen.
  4. Klicka på ikonen med tre punkter i navigeringspanelen och välj Visa borttagna.
  5. I kolumnen Status kan du se annonsgrupper som har tagits bort och annonsgrupper i kampanjer som har tagits bort.

Tips

• Du kan pausa eller återuppta en annonsgrupp genom att klicka på dess statusikon.
  • Visa rätt budskap för dina potentiella kunder genom att skapa minst tre annonser i annonsgruppen.

Så fungerar annonsgrupper med andra nivåer i ditt konto

• Annonsgrupper bygger på kampanjer: Om du pausar eller tar bort kampanjen som innehåller annonsgruppen kan annonserna i annonsgruppen inte visas. Så fort du aktiverar kampanjen som innehåller annonsgruppen kan annonserna i annonsgruppen börja visas (men du kan välja att pausa eller ta bort dem).
  • Annonser är beroende av annonsgrupper: Om du pausar eller tar bort annonsgruppen visas inte annonserna i den. Om du aktiverar annonsgruppen kan annonserna visas (men du kan välja att pausa eller ta bort dem).