Notifikation

Bemærk! Kundesupportteamet yder ikke fejlfindingstjenester på det aktuelt valgte visningssprog. Hvis du vil kontakte supportteamet, skal du først skifte til engelsk eller et af de øvrige understøttede sprog (spansk, portugisisk eller japansk).

Skift mellem kontotyper i Search Ads 360

I denne artikel kan du læse om, hvordan du navigerer rundt mellem forskellige konti i Search Ads 360. Læs Om Search Ads 360-managerkonti for at få mere generelle baggrundsoplysninger om kontostrukturen.

Tjek, hvilken konto du får vist

Navigationsmenuen viser en række kontonavne med managerkontoens navn som det første (kun synlig, hvis du er logget ind på managerkontoniveau) og navnet på den kundekonto, du får vist, som den sidste.
Account names in the top bar

1 Kontonavne vist på række i brødkrummen.

Hvis du f.eks. er logget ind på en managerkonto, og du i øjeblikket får vist en Google Ads-kundekonto, vil du se noget i denne retning:
Demobureau > Bamse og Kyllings butik >
Google Ads Bamse – Google Ads 123-45-6789

Hvis du er logget ind på en undermanagerkonto, får du vist noget i denne retning:
Bamse og kyllings butik >
Google Ads Bamse – Google Ads 123-45-6789

Managerkonto, undermanagerkonto eller kundekonto?

På kontolisten vil der foran kundekonti altid vises et produktikon:
Google Ads Bamse - Google Ads 123-45-6789
Ikon for Bing-annoncer Bamse - Microsoft Advertising 345-45-8900

Managerkonti og undermanagerkonti er ikke knyttet til et produktikon:
Bamse og kyllings butik 0987-54-321

Gå til en anden konto

Fra din managerkonto kan du til undermanagerkonti og kundekonti på flere forskellige måder.

Hvis du har adgang til mere end én managerkonto (som blev kaldt et bureau i den tidligere version af Search Ads 360), skal du logge ind på hver enkelt managerkonto i den nye version af Search Ads 360. I den tidligere version kan du bruge din Search Ads 360-konto til at skifte mellem de bureaukonti, du har adgang til.

Gør følgende i navigationsmenuen

Klik på menupil for at få vist listen over undermanagerkonti og kundekonti. Klik derefter på navnet på en undermanagerkonto eller en kundekontos.

List of accounts in the top bar

På kontolisten kan du foretage følgende handlinger:

1 Søg efter undermanager- og kundekonti efter navn
2 Vælg en undermanagerkonto eller kundekonto, du har set for nylig
3 Gennemse undermanager- og kundekonti

På siderne Konti og Kampagner

Hvis du går til en manager- eller en undermanagerkonto og klikker på Konti eller kampagner på sidemenuen til venstre, vises dine konti i kolonnen "Konto". Du kan gå til en bestemt konto ved at klikke på kontonavnet i kolonnen.

Tabellerne på siderne Konti og Kampagner vises som standard i listeform (listevisning), og der vises kun konti, som er direkte knyttet til den aktuelt valgte managerkonto. Hvis du er logget ind og fokuseret på omfanget for en managerkonto, kan du skifte til en hierarkisk visning, som ikke kun viser dine direkte tilknyttede konti, men også indirekte tilknyttede konti, der administreres af dine undermanagerkonti. Få flere oplysninger om, hvordan du bruger den hierarkiske visning

The account table in list view

På kontolisten under fanen Effektivitet kan du gøre følgende:

1 Klik på et navn i kolonnen Konto
2 Hvis du er fokuseret på omfanget for en managerkonto, vises knappen Listevisning over tabellen. Det betyder, at du i tabellen kun kan se den aktuelle kontos egne underkonti. Klik på List view for at skifte til hierarkisk visning, så du kan se hele hierarkiet med manager-, undermanager- og kundekonti i tabellen.

Relaterede links